| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; evo još jedna... To tebe kamenom,ti njega isto kamenom,jer je kruh skup!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 292
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? mislin da stoji ali koliko mi se cini pametno toliko mi je i glupo odnosno kad ju izgovaras i pises ili sta vec okje ali da moran tako radit,nisan bas siguran |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 127
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? evo jedna: Početak svega je malen. (Ciceron)
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što mislite o ovoj rečenici? hahahaha , duhovito nije lose , zvuci "debelo" ..ja ne pijem ( ajd da se malo hvalim) ![]()
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Starter | Re: Što mislite o ovoj rečenici? ne kuzim kako se osoba koju volis pusta da ide ?? mislim, mozda sam preprakticna ali i ako ode kako tu uopste mozes ista ucinit u smisulu pustit/ ne pustit ![]() Eh sad, i ako se vrati nisam bas za konstataciju da je uvijek i bio moj..jer da je bilo tako ne bi otisao all in all ne bih se slozila ![]() |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Ne kuzim ni ja ![]() Pustiti osobu koju volis da ode a da li i ta osoba tebe voli ![]() A neznam jednom kad ode nema kod mene povratka ![]() Nego odmah nogu u guzu ![]() I udarac nogom u guzicu je korak naprijed ![]()
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #140 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? ako nekog pustiš da ode znači da nije sasvim bio tvoj i iako se vrati veliko je pitanje da li će to biti ista osoba koja je otišla (al sam skomplicirala )uostalom, vraćanje na staro nije u većini slučajeva dobra ideja ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

, zvuci "debelo" 
In God we trust; all others must pay cash. 

ako nekog pustiš da ode znači da nije sasvim bio tvoj i iako se vrati veliko je pitanje da li će to biti ista osoba koja je otišla (al sam skomplicirala