| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; hmm, nekak mi je mudrija ova lovelova!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
Bože...hvala ti na logici ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| charolastra | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
za drugi dio recenice neznam, ovisi sto se podrazumijeva pod "biti tvoj", ako se misli na sex s drugom osobom, onda mislim da i ne drzi vodu...
__________________ | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Nježni predator | Citat: Rep+ 71 Mislim da uopće nisi shvatila bit pitanja. Posesivnost i ljubomora su najdestruktivnije osjećaji u svakoj vezi. Sloboda je vrlo relativna pojava. Fly, and let me to fly.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio daidza : 19-05-07 u 11:31. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Uvijek možeš otići ili ostati, nitko te nemože prisiliti. Ali zašto bi pobogu ako voliš uopće si davao mogućnost da odeš? Ako odeš od osobe koju voliš, ti njoj na trepavicama možeš dokazivati svoju ljubav, ali ti si otišla, zašto bi te primila??? To je isprobavanje, nikakva ljubav!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:06.