| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Samo netreba ga/ju previše otjerati, jer kad bolje razmislim ma koliko ga god voljela ako me stvarno na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Samo netreba ga/ju previše otjerati, jer kad bolje razmislim ma koliko ga god voljela ako me stvarno na tisuče načina povrijedi ne bi se vratila...ali sve ovisi o njegovom daljnjem ponašanju...znači djelomično je istinito
__________________ life goes around |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
ove pametne izreke nebi se posramili ni grčki filozofi svaka čast... a što se tiče ove prvotne..mislim da se tu radi o malo previše prekenjavanja..kakve su to pak životne filozofije...to može imat smisla jedino u situaciji da veza više ne funkionira pa da se razdvojite na određeno vrijeme i ako se vrati onda ćemo živjeti sretno do kraja života...ma sranje..a dok se ne vrati sa test proputovanja ja ću sama plaćati račune
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
Ako nekoga voliš ne puštaj ga da ode to je sigurno....što ako ode u ameriku??
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što mislite o ovoj rečenici? ne pustaj ga da ode.. hmm... sto ces tu osobu zavezati za sebe i prijetiti joj ako ode? ma pusti ako joj s tobom nije dobro, ne bi valjda ti htio da te neko davi ako zelis otici..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o ovoj rečenici? jedna jako tuzna recenica koja je poluistinita
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Pa ako te voli onda ne zeli uopće otići od tebe
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Ako nekoga voliš....pusti ga da ode jedino ako mu ozbiljno štetiš svojim prisustvom, ako je tako, ne primaj ga nazad ako se vrati, oduvijek je bio tvoj ne mora značit, možda jednostavno nije našao ništa bolje.. ako ne, nikad to niti nije bio zašto nikad, ja sam imao kanarinca i pustio sam ga da ode. ne znaci da nikad nije bio moj.. (pretpostavljam da "moj" znači "volio me") u vezi se sve rješava razgovorom, a ne glupim i besmislenim testovima. i nikad ništa nije tako jednostavno.
__________________ shit happens... every day! |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.