Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Heh, ja sam malo na suprotnu stranu (što je možda skoro i gore)- znam se nositi sa samovanjem pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-07, 21:25   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Što mislite o ovoj rečenici?

Heh, ja sam malo na suprotnu stranu (što je možda skoro i gore)- znam se nositi sa samovanjem pa počesto nisam u vezi spreman raditi kompromise koje bi mi možda bilo i pametnije napraviti...
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 10:31   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 25
Poruka: 250
Malo Zlo je zabranio reputaciju

Istinita je!!!!
Malo Zlo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:02   #43 (permalink)
Starter

Godina: 17
Poruka: 53
mojatajna se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mojatajna Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojatajna

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
A o ovoj:

Ako te boli tibica...probaj kakati. Ako uspiješ, neće te više bolit tibica, ako ne - onda nije zbog toga!

svaka čast... pehar joj kupimo,,,, ja mislim da ako te netko voli da te neće ni ostaviti .... a sve ostalo je piškit ću kakit ću... svaka čast na ovoj rečenici još jednom
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 17:17   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-07
Godina: 18
Poruka: 221
MadMike se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MadMike

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
Ako nekoga voliš....pusti ga da ode; ako se vrati, oduvijek je bio tvoj, a ako ne, nikad to niti nije bio.
istina...ako te voli vratiti će se a ako se ne vrati nije te ni volio/la.
MadMike je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 08:20   #45 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 80
petarcobra se izdvaja iz mase

HAHAHAHAHA-To ti je isto ko ono-Ko tebe kamenom ti njega kruhom hahahaaaaa
petarcobra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 22:02   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
zloinaopako se izdvaja iz mase

Filmska rečenica, tamo i vrijedi. Život je nešto sasvim drugo. Ja bih to postavio ovako:
Ako ga voliš, pusti ga da ode. Jer očito on/ona tebe ne voli.
Ako se vrati, znači da si mu i ti dobar/dobra. Ko što netko reče - Nije našao/la bolje (bolje išta nego ništa).
Ako se ne vrati, nije se vratio/la. Mislim, zato je i otišao/la, nije otišao/la s namjerom da se vrati.

To mi je nekako bliže realnom životu.
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 09:20   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

slazem se, iako IRL stvari znaju biti dosta kompliciranije
Star 27-08-07, 15:25   #48 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,865
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ako nekoga volis,a on zeli otici pusti ga... Jer nema smisla da ostaje...Ako kad ode shvati da ipak osjeca nesto, vratit ce se, a ako se ne vrati onda je to gotova stvar jer te definitivno NE VOLI... to je to...ja mislim
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 15:50   #49 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,225
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Koje price, pa naravno da necu nekoga drzat da nasilu bude s menom, to je ispod mog nivoa, njemu su uvik otvorena vrata, ako hoce otic, a meni uvik napola spakirani koferi (nije doslovno). I tako mi odgovara.
Pa sta netko nekoga ima pustat ili ne? Ako netko zeli otici iz veze ili braka, nema te sile koja ce ga sprijecit. samo kad meni taj netko jednom ode , nema se zasto vracat, prebrzo nastavim sa zivotom, pa u njemu onda vise nema mista za stare pogreske. Jer ako mu nisam bila dobra odmah, zasto bi mu bila posli?

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 20:39   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
zloinaopako se izdvaja iz mase

Eva, potpis na post. Ma to su priče iz loših romana i serija.

Vele neki "ako se vrati, shvatio je da te voli" Aha, baš. Ljepo da je shvatio. A dok on/ona "istražuje", ti ga čekaš... Koliko? Dok ne postaneš usidjelica? Kaj, staviš se u stand by mode?
Halo, otišao je! Kraj priče. Nije mu bilo dobro, slomio ti srce i otišao je. Nek se mami vrati.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: misljenje, recenica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111