| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Heh, ja sam malo na suprotnu stranu (što je možda skoro i gore)- znam se nositi sa samovanjem pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Heh, ja sam malo na suprotnu stranu (što je možda skoro i gore)- znam se nositi sa samovanjem pa počesto nisam u vezi spreman raditi kompromise koje bi mi možda bilo i pametnije napraviti...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Starter | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Filmska rečenica, tamo i vrijedi. Život je nešto sasvim drugo. Ja bih to postavio ovako: Ako ga voliš, pusti ga da ode. Jer očito on/ona tebe ne voli. Ako se vrati, znači da si mu i ti dobar/dobra. Ko što netko reče - Nije našao/la bolje (bolje išta nego ništa). Ako se ne vrati, nije se vratio/la. Mislim, zato je i otišao/la, nije otišao/la s namjerom da se vrati. To mi je nekako bliže realnom životu.
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Ako nekoga volis,a on zeli otici pusti ga... Jer nema smisla da ostaje...Ako kad ode shvati da ipak osjeca nesto, vratit ce se, a ako se ne vrati onda je to gotova stvar jer te definitivno NE VOLI... to je to...ja mislim
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Koje price, pa naravno da necu nekoga drzat da nasilu bude s menom, to je ispod mog nivoa, njemu su uvik otvorena vrata, ako hoce otic, a meni uvik napola spakirani koferi (nije doslovno). I tako mi odgovara. Pa sta netko nekoga ima pustat ili ne? Ako netko zeli otici iz veze ili braka, nema te sile koja ce ga sprijecit. samo kad meni taj netko jednom ode , nema se zasto vracat, prebrzo nastavim sa zivotom, pa u njemu onda vise nema mista za stare pogreske. Jer ako mu nisam bila dobra odmah, zasto bi mu bila posli?
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Eva, potpis na post. Ma to su priče iz loših romana i serija. Vele neki "ako se vrati, shvatio je da te voli" Aha, baš. Ljepo da je shvatio. A dok on/ona "istražuje", ti ga čekaš... Koliko? Dok ne postaneš usidjelica? Kaj, staviš se u stand by mode? Halo, otišao je! Kraj priče. Nije mu bilo dobro, slomio ti srce i otišao je. Nek se mami vrati. ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.