Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Zweistein Ako nekoga voliš....pusti ga da ode; ako se vrati, oduvijek je bio tvoj, a ako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-08-07, 18:35   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase
Re: Što mislite o ovoj rečenici?

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
Ako nekoga voliš....pusti ga da ode; ako se vrati, oduvijek je bio tvoj, a ako ne, nikad to niti nije bio.
Mislim da ima nesto istine u tome,cak puno!
Mateo-sb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 17:53   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 19
Poruka: 155
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

Da pustim nekoga koga stvarno volim puknulo bi mi srce...neželim ga puštat,sretan sam dok imam nekoga kog zaista mogu voljeti i tko će me razumjeti i previše mi je stalo da mučim i sebe i nju
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 18:55   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ima puno istine u tome,samo ponekad te netko i voli ali se ne vrati
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 14:08   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 28
Poruka: 26
Loodilo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Loodilo Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Loodilo

Citat:
Ako nekoga voliš....pusti ga da ode; ako se vrati, oduvijek je bio tvoj, a ako ne, nikad to niti nije bio.
a sta ako, recimo zaluta prilikom povratka...pa se negdje izgubi bez traga i glasa...a imala je najbolje namjere da se vrati

Kad ja tamo a ono međutim!
Loodilo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 19:19   #55 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 29
Poruka: 454
mihaelacroft se izdvaja iz masemihaelacroft se izdvaja iz mase

Citat:
čisto sranje za bajke i filmove
mihaelacroft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 22:18   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
ruzica se izdvaja iz mase
Smile Re: Što mislite o ovoj rečenici?

ako nekoga volis pusti ga da ode....

kaj god, ako te netko voli nece niti pomisliti da ode
a ako veza-brak ne stima,- razlaz- , zasto da se ljudi muce ako kemija ne stima
a sada jedan slucaj, on ode radi zarade (slabe place), ona cuva djecu (da barem jedno ima siguran posao), on skrene zbog momackog zivota koji mu se ponovno vratio, ali hoce i novu i staru s djecom. tada napravi novo dijete i sve tako tajno, dvije porodice, i nakon otkrica koje su mu smjestili neki kojima se zamjerio, stara s djecom oprasta i ceka da barem kaze ,, oprosti,, ali ne, on zbog nervoze i tereta lupa staru, i stara sa djecom, rastavlja se od prve i dozivotne ljubavi, ostaje potpuno sama do kraja zivota.
a on , zgrce bogatstvo i slaze na kamaru, ali nema dusevnog mira , tesko obolijeva i sada ceka da umre sa svim svojim dukatima i novom dragom , koja kaze staroj: ja ga trebam dok je mlad , lep i ima pare, a kada ostari mozei da ti se vrati. i t.d.

pouka:
1. razlupaj mu onu stvar, ostavi da uziva u svojim dukatima i neka ostane kuda je i otisao, lazov, kukavica i muska sovinisticka svinja,ionako si cijeli zivot sve sama odradila, ili

2. pametno organiziraj zivot, pravi se da nista neznas i pokupi mu lovu sto ova stara budala s djecom nije ucinila zbog ponosa, iskrenosti i vjere u vjecitu ljubav - nazdravlje

pozdrav svima, zivot je ionako lijep , treba biti optimista i vjerovati u sebe, a duboko u srcu sacuvati prvu ljubav
ruzica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 07:41   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,175
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ovo ti je prva poruka i već razbijaš
Dar1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 19:04   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
ruzica se izdvaja iz mase
Smile Re: Što mislite o ovoj rečenici?

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ovo ti je prva poruka i već razbijaš
ma ne, samo komentiram recenicu, ja sam inace vrrrrlo mirna i miroljubiva osoba.
adio i sretno
ruzica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 21:12   #59 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

Citat:

..istina, moj se vratio..i nikako ga se riješiti...
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 21:24   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Hehe, to će te naučiti da idući puta ne ostavljaš otključana vrata...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: misljenje, recenica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108