| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Zweistein Ako nekoga voliš....pusti ga da ode; ako se vrati, oduvijek je bio tvoj, a ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Da pustim nekoga koga stvarno volim puknulo bi mi srce...neželim ga puštat,sretan sam dok imam nekoga kog zaista mogu voljeti i tko će me razumjeti i previše mi je stalo da mučim i sebe i nju ![]()
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što mislite o ovoj rečenici? ima puno istine u tome,samo ponekad te netko i voli ali se ne vrati
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Starter | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
a sta ako, recimo zaluta prilikom povratka...pa se negdje izgubi bez traga i glasa...a imala je najbolje namjere da se vrati ![]()
__________________ Ja želim samo jedno…A to su dvije stvari…Red...Mir i Disciplinu! Kad ja tamo a ono međutim! | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | ako nekoga volis pusti ga da ode.... kaj god, ako te netko voli nece niti pomisliti da ode a ako veza-brak ne stima,- razlaz- , zasto da se ljudi muce ako kemija ne stima a sada jedan slucaj, on ode radi zarade (slabe place), ona cuva djecu (da barem jedno ima siguran posao), on skrene zbog momackog zivota koji mu se ponovno vratio, ali hoce i novu i staru s djecom. tada napravi novo dijete i sve tako tajno, dvije porodice, i nakon otkrica koje su mu smjestili neki kojima se zamjerio, stara s djecom oprasta i ceka da barem kaze ,, oprosti,, ali ne, on zbog nervoze i tereta lupa staru, i stara sa djecom, rastavlja se od prve i dozivotne ljubavi, ostaje potpuno sama do kraja zivota. a on , zgrce bogatstvo i slaze na kamaru, ali nema dusevnog mira , tesko obolijeva i sada ceka da umre sa svim svojim dukatima i novom dragom , koja kaze staroj: ja ga trebam dok je mlad , lep i ima pare, a kada ostari mozei da ti se vrati. i t.d. pouka: 1. razlupaj mu onu stvar, ostavi da uziva u svojim dukatima i neka ostane kuda je i otisao, lazov, kukavica i muska sovinisticka svinja,ionako si cijeli zivot sve sama odradila, ili 2. pametno organiziraj zivot, pravi se da nista neznas i pokupi mu lovu sto ova stara budala s djecom nije ucinila zbog ponosa, iskrenosti i vjere u vjecitu ljubav - nazdravlje pozdrav svima, zivot je ionako lijep , treba biti optimista i vjerovati u sebe, a duboko u srcu sacuvati prvu ljubav |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Hehe, to će te naučiti da idući puta ne ostavljaš otključana vrata... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

Mislim da ima nesto istine u tome,cak puno!

Tko rano rani,zahebo je pjevca
a sta ako, recimo zaluta prilikom povratka...pa se negdje izgubi bez traga i glasa...a imala je najbolje namjere da se vrati