| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; ja sam to napisala u temi najbolji citati iz filma il tak neš,pa....meni je jako lijepa!! tužna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Pa šta znam...ja sam ipak za to kad voliš da se i boriš ali ako ta druga strana ne želi onda nema povratka...tako da ostanak u vezi na silu ne ide nikako....il te voli ili ne....
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter | Re: Što mislite o ovoj rečenici? da istina je. tesko je pustit nekoga kog volis da ode, ali ako ta osoba odlazi, zar nije ocito da ona tebe ne voli...inace ne bi odlazila?!! (osim ak je visa sila u igri) ovo nakon, "ako se vrati, oduvijek je ...." Moje misljenje....mozes se vratit ....pod uvjetom da te ja zelim natrag, sto bi bilo vjerovanje iluziji koju si postavljam u glavu. Sve u svemu ...recenica je drito filmska.....slazem se sa nekima Ali ne drzi vodu u RL, bar po mome |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
tako je!Recenica je lijepa i dobro zamisljena za film al u pravom zivotu nebi prosla bar kod mene.Ako on mene voli nek mi to dokaze drugacije a ne da ga pustam pa ponovo primam.I gdje to treba pustit voljenu osobu nekoj drugoj u krevet?Ako to zeli nema se zasto vise vracati.a ako je u pitanju neka nemoralna ponuda i on odabere lovu to takodjer sve govori samo za sebe i zasto gubiti vrijeme s nekim tko je tebi sve , a on gleda kako okolo sarati ili bi vasu vezu mijenjao za lovu?
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Samo u teoriji. U praksi izgleda ovako. Sve vrijeme me je varao i uvijek se vraćao (zvali smo ga Lesi) kao ne može bez mene, ha, ha. I to bi valjda trajalo zauvijek da ga jedan dan nisam potjerala. Sad ima drugu budalu, kojoj se vraća.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? pretuzno, a ova od kad je otisla kava je ostala nepopijena, novine su ostale neprocitane, a radio samo suti............. vrati se strujo vrati ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

ja sam to napisala u temi najbolji citati iz filma il tak neš,pa....meni je jako lijepa!!

Grijesiti je ljudski ...