| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Ako nekoga puštaš da ode, jer ga previše voliš da mu ne nanosiš bol, onda znači da osobi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Ako nekoga puštaš da ode, jer ga previše voliš da mu ne nanosiš bol, onda znači da osobi koja odlazi ne značiš skoro pa ništa, jer osoba koja te voli, nikad te neće napustiti!!! Probao, Prošao, Zaboravio!!! O Struji: - zar ti je toliko potrebna struja da pročitaš novine? |
| | |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? a kak cu ponoci citat novine kad navecer dodjem s posla, kaj vani ispod rasvjete ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #83 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Mene ni ne pitaju jel mogu, samo odu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Ne znam, što sam stariji to manje vjerujem u tu rečenicu, zapravo ja bi je napisao ovako: Ako nekoga voliš pustiš ga, nekad se vrati ali prekasno, a nekad se pomisli vratit ali se nikad ne vrate. |
| | |
| | #86 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Drizzt ,pa da mi naplate i to kaj citam pod njihovim svjetlom ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? ako nekog volis pusti ga da ode, ako se vrati znaci da te voli, ako se ne vrati nikada te nije ni volio!
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #89 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? neda mi se ujutro, tad sam jos mutav i neispavan ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:50.