| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što napraviti? u Društvo forumu; ...neću sada prepricavati neke drame, vjerujem da ste i vi to jednom doživjeli pa me zanimaju vaša iskustva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 27
![]() | ...neću sada prepricavati neke drame, vjerujem da ste i vi to jednom doživjeli pa me zanimaju vaša iskustva kako je sve završilo, što se treba raditi u takvoj situuaciji, što nije poželjno raditi, ... uglavnom... dečko mi je rekao da mu treba vremena da razmisli o nama, našoj vezi... i te spike kaže da me voli i sve al da nezna što želi tj. da treba razmisliti...rekao je da će mi se javiti... ali kada? već je prošlo par dana i još ništa...što to znači...ja ga pokušavam ne zvati na mob iako svaki tren sam u iskušenju...čak mi je mob i kod frendica da ga ne zovem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? Aha, klasična situacija di on (ili ona) trebaju vremena da razmisle, pa će se odličiti. Ja bi to odmah sjebala sve. Pa valjda znaš da li nekoga voliš ili ne, da li ti je do nekoga stalo ili ne, koji klinac će ti vrijeme?! To je za mene (oprosti, ali mislim da je tako) kraj! Ja ne bi nikada pristala na tako neku opciju i mislim da dok on "razmišlja" o vašoj vezi u biti ševi neku drugu ili promatra moućnosti kako nekoga zbariti. To je u biti ključna stvar.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: Što napraviti? može grubo? poželio je ševiti nešto novo;nema muda za prekinuti; i sad tu pauzu iskorištava za testni promiskuitet. sad ne mora nikome objašnjavati gdje je,kad je i s kim je!ako shvati da mu baš i ne ide,vratit će ti se a ti ne budi budala koju se vuče za nos nego reci jasno i glasno hoćeš ili nećeš! ima puno riba u moru da bi se zadovoljili sa sardinama!
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 27
![]() | Re: Što napraviti? ...ja fakat neznam šta je bilo...al nisam ni tako glupa da ću cijeli život provest čekajući ga... i još jedna bitna stvar koju sam zaboravila napisati u prvom postu...ovako...on to meni ni nije svojom voljom odlučio reći...već kad smo bili doma sam primjetila da je malo čudan i pitala šta mu je, a on je rekao da mu nije ništa...i meni je onda bilo dosta svega i rekla sam da da mi kaže, bilo loše ili ne, al da šutnja ne pomaže...i onda je krenulo...s tim da je prvo rekao da mi to nemože reći.. razumijem ja njega , imala sam i ja takvu krizu, i znam da smo mladi i te spike...već mene živcira to što on nema čiste da to sve kaže već se tako ponaša... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? Citat:
![]() Naravno da je to. Mali se poželio negdje malo izludovati, a ako vidi da mu baš i ne ide tu ima uvijek jednu kojoj se može vratiti kada poželi.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Što napraviti? Citat:
ugl. skuzio je da bi mu s tobom bilo dobro, ali ipak.. to nije to.. a kad "to nije to" ti vise tu nemas sto traziti ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? Citat:
![]() ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? slažem se.i još jedna stvar dečko jenezreo do boli. ili prekidaš ili ne a te probne rokove nek si nabije u nezrelu guzicu! još niju u stanju izgovorit to.koji je to fucker da ga treba tražit:BOLJE TI JE TAKVOG IZGUBIT NEGO NAĆ,njemu se još palenta debelo cijedi niz bradu,pa nek si uzme vremena do tridesete da je uspije pokupit svu ali bez tebe uživaj draga bez takvih balavaca ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: napraviti, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

ugl. skuzio je da bi mu s tobom bilo dobro, ali ipak.. to nije to.. a kad "to nije to" ti vise tu nemas sto traziti