Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Što napraviti? u Društvo forumu; ...neću sada prepricavati neke drame, vjerujem da ste i vi to jednom doživjeli pa me zanimaju vaša iskustva ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-11-07, 11:45   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-11-07
Godina: 19
Poruka: 27
dream_girl_ se izdvaja iz mase
Arrow Što napraviti?

...neću sada prepricavati neke drame, vjerujem da ste i vi to jednom doživjeli pa me zanimaju vaša iskustva kako je sve završilo, što se treba raditi u takvoj situuaciji, što nije poželjno raditi, ...

uglavnom... dečko mi je rekao da mu treba vremena da razmisli o nama, našoj vezi... i te spike kaže da me voli i sve al da nezna što želi tj. da treba razmisliti...rekao je da će mi se javiti... ali kada? već je prošlo par dana i još ništa...što to znači...ja ga pokušavam ne zvati na mob iako svaki tren sam u iskušenju...čak mi je mob i kod frendica da ga ne zovem
dream_girl_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 11:50   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Što napraviti?

Aha, klasična situacija di on (ili ona) trebaju vremena da razmisle, pa će se odličiti.

Ja bi to odmah sjebala sve. Pa valjda znaš da li nekoga voliš ili ne, da li ti je do nekoga stalo ili ne, koji klinac će ti vrijeme?! To je za mene (oprosti, ali mislim da je tako) kraj!
Ja ne bi nikada pristala na tako neku opciju i mislim da dok on "razmišlja" o vašoj vezi u biti ševi neku drugu ili promatra moućnosti kako nekoga zbariti.
To je u biti ključna stvar.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 11:54   #3 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,504
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

može grubo? poželio je ševiti nešto novo;nema muda za prekinuti; i sad tu pauzu iskorištava za testni promiskuitet. sad ne mora nikome objašnjavati gdje je,kad je i s kim je!ako shvati da mu baš i ne ide,vratit će ti se

a ti ne budi budala koju se vuče za nos nego reci jasno i glasno hoćeš ili nećeš! ima puno riba u moru da bi se zadovoljili sa sardinama!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:00   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-11-07
Godina: 19
Poruka: 27
dream_girl_ se izdvaja iz mase

...ja fakat neznam šta je bilo...al nisam ni tako glupa da ću cijeli život provest čekajući ga...
i još jedna bitna stvar koju sam zaboravila napisati u prvom postu...ovako...on to meni ni nije svojom voljom odlučio reći...već kad smo bili doma sam primjetila da je malo čudan i pitala šta mu je, a on je rekao da mu nije ništa...i meni je onda bilo dosta svega i rekla sam da da mi kaže, bilo loše ili ne, al da šutnja ne pomaže...i onda je krenulo...s tim da je prvo rekao da mi to nemože reći..

razumijem ja njega , imala sam i ja takvu krizu, i znam da smo mladi i te spike...već mene živcira to što on nema čiste da to sve kaže već se tako ponaša...
dream_girl_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:10   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
može grubo? poželio je ševiti nešto novo;nema muda za prekinuti; i sad tu pauzu iskorištava za testni promiskuitet. sad ne mora nikome objašnjavati gdje je,kad je i s kim je!ako shvati da mu baš i ne ide,vratit će ti se

a ti ne budi budala koju se vuče za nos nego reci jasno i glasno hoćeš ili nećeš! ima puno riba u moru da bi se zadovoljili sa sardinama!

Naravno da je to.
Mali se poželio negdje malo izludovati, a ako vidi da mu baš i ne ide tu ima uvijek jednu kojoj se može vratiti kada poželi.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:18   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ključ u bravu legendo, i kreni dalje... ovo sam sto puta ponovija na forumu... crveni karton, zbogom!!!
I ne slušaj ekipu koja će sad protegnit ovu temu na par stranica...
Zbogom i točka.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:22   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-10-06
Godina: 21
Poruka: 746
kale se izdvaja iz mase

kale je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 14:05   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: dream_girl_ Pogledaj Poruke
...neću sada prepricavati neke drame, vjerujem da ste i vi to jednom doživjeli pa me zanimaju vaša iskustva kako je sve završilo, što se treba raditi u takvoj situuaciji, što nije poželjno raditi, ...

uglavnom... dečko mi je rekao da mu treba vremena da razmisli o nama, našoj vezi... i te spike kaže da me voli i sve al da nezna što želi tj. da treba razmisliti...rekao je da će mi se javiti... ali kada? već je prošlo par dana i još ništa...što to znači...ja ga pokušavam ne zvati na mob iako svaki tren sam u iskušenju...čak mi je mob i kod frendica da ga ne zovem
ahh... vaze jesi mu bolja ti ili pak neka druga/e koja/e su mu zapele za oko ugl. skuzio je da bi mu s tobom bilo dobro, ali ipak.. to nije to.. a kad "to nije to" ti vise tu nemas sto traziti
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 14:19   #9 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke

Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:42   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

slažem se.i još jedna stvar dečko jenezreo do boli.
ili prekidaš ili ne a te probne rokove nek si nabije u nezrelu guzicu!
još niju u stanju izgovorit to.koji je to fucker da ga treba tražit:BOLJE TI JE TAKVOG IZGUBIT NEGO NAĆ,njemu se još palenta debelo cijedi niz bradu,pa nek si uzme vremena do tridesete da je uspije pokupit svu ali bez tebe
uživaj draga bez takvih balavaca
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: napraviti, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103