| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što napraviti? u Društvo forumu; Nadam se da je bar bio dovoljno pristojan i pokazao dovoljno poštovanja da ne upotrijebi ono "nije problem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? Nadam se da je bar bio dovoljno pristojan i pokazao dovoljno poštovanja da ne upotrijebi ono "nije problem u tebi, nego u meni"... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? sorry, što ću ti morati reći, ali se je bar za od*eb mogao malo više potruditi nego pokupiti prvu frazu iz priručnika za mulce (bilo muške ili ženske)... Ali za sve postoji protulijek, samo ako si voljna biti dovoljno zlobna da mu vratiš istom mjerom za to što se sad osjećaš 'glupo' (ne da si ti glupa) i bezvezno. Takvim beskičmenjacima ne treba zalupiti vrata prije nego im vratiš 'tuk na utuk'.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? samo je pitanje dali će taj uopće skapirat ako mu i ideš nešto vraćati,uostalom mislim da ne treba sa takvim nikakvog posla imati više. ali to nije do tebe nego do mene,,o neee..jao..fuj fuj
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? Robin- ma samo taj "nije do tebe.." po meni zaslužuje osvetu... ![]() Nekim ljudima takve gluposti poljujaju samopuzdanje (ne jednom vidio na svoje oči)- a čemu?!? A ako mu vrati, bar će se osjećati mrvicu bolje, jer ne samo da si to nije dozvolila nego mu je još i priuštila neugodnost (ili mu kontrirala od*ebom). Jednoj mojoj frendici je strašno pomoglo. ![]()
| | |
| | #17 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što napraviti? Znam da grubo zvuci, ali zivot je prekratak da bi svoje vrime trosila na njegovo hocu-necu. Ti odluci za sebe i ajde dalje, od cekanja nikad neces nista imat, mozes samo izgubit i samopouzdanja i vrime i tko zna sta jos.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: napraviti, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

(što si ga i toliko podnosila"