jel meni neko može objasniti zas se dečki nakon prekida ponasaju onak šugavo, kao fol su nam frendovi a najrađe bi opet s tobom u krevet ili nes tak tipa toga...
Raspravljate o temi što napraviti nakon prekida i kako se ponašati??? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; bok svima...ako neko ma neki problem sa bivšim ili tak neš slobodno se javite...
jel meni neko može objasniti zas se dečki nakon prekida ponasaju onak šugavo, kao fol su nam frendovi a najrađe bi opet s tobom u krevet ili nes tak tipa toga...
They can't stop us Let 'em try For heavy metal We will die!
Ako prije veze niste bili prijatelji ne možeš očekivati da poslije veze odjednom budete, a i takvo produživanje prijateljstva je dosta teško za održavanje.
Prijateljstva se ne sklapaju na: "Ostanimo/budimo prijatelji"; "OK! Ostajemo/Biti ćemo prijatelji".
Malo zreliji tip se neće ponašat ko beban, čak i ako bi te i dalje jebo, al to ne znači da ne bi i da ste prijatelji![]()
i may be wrong
zato jer vide da mogu, da kod tebe ima još osjećaja pa to idu iskorištavati da bi nahranili svoj ego.
fora je u tome jel ćeš mu ti to dopustiti ili ne,zato ne bi baš trebalo okrivljavati samo jednu stranu u vezi,ljudi će se prema tebi ponašti onako kako im ti dopustiš i ići će toliko daleko u tome koliko im ti to dopustiš.
pa ako nešto radiš s nekim poslje prekida znači da nisi prekinio/la.
kad se par rastane uvijek jedno ima još neke osjećaje prema drugom (onaj obostrani prekid je ko trijezan Šeks, rijetko se viđa), tako kad prekineš s nekim briši ga sa mobitela, facea, maila, guzice... jer viđanje s bivšim/om samo održava te osjećaje i tu nastaju ta sranja za koje ti pitaš
mudra izreka
Slažem se sa mentolom.![]()
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
a šta je sa onim "prijatelji s povlasticama" kaj o tom mislite
ja iskreno mislim da je to jednostavno glupo
jebote ak hoces biti s nekim onda budi a ne ovak iza leđa to je debilno barem po meni
e sad, zavisi kakvo prijateljstvo s povlasticama, imaš 2 vrste
1. ako je nakon veze, to je onda ono što sam gore napisao, jedna od osoba (ona koja još gaji neke osjećaje) će to iskoristiti da ostane blizu druge, što nevalja
2. ako su obje osobe slobodne to nije loše, čak može i prerasti u pravu vezu, što je onda super (ali naravno ovo mislim da bi se trebalo raditi sa osobom koja se poznaje i u koju se ima povjerenja, ne neko koga se zna pola sata)
i jedno pitanje za tebe: zaš pišeš sa plavim slovima?
mudra izreka
to nisu plava slova več ljubičasta i zato kaj me tak pukne, a kaj ak je to prijateljstvo ono tipa sex i drpanje a ne sam ono maženje i te pizdarije
dobro ljubičasta, jebiga daltonista sam
mudra izreka