Stranica 2 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 45

Što ste spremni tolerirati prijateljima?

Raspravljate o temi Što ste spremni tolerirati prijateljima? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Ništa. Apsolutno sam netolerantan....

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Damian
    Datum registracije
    29-09-07
    Starost
    28
    Poruka
    624
    Liked
    2 times

Re: Što ste spremni tolerirati prijateljima?

Ništa. Apsolutno sam netolerantan.
    Fuck your good intentions
    Fuck your human rights
    Fuck your finger in my face
    This time I'm gonna bite

prof. Foruma Avatar od korisnika alan shore
    Datum registracije
    01-09-08
    Poruka
    1,251
    Liked
    0 times

ako seru po meni, nisu mi prijatelji jer očito ne znaju dovoljno o meni.
    tima što seru, toleriram sve, ovima što bi trebali shvatit svaki moj postupak, kritiku dopuštam, sranje ih stavlja u kategoriju ovih prvih.

a oko nalaženja, isto kao tendre.
    i may be wrong

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Ne tolerisem izdaju, laz, smicalice... Zapravo, i nemam prijatelja koji su skloni tome (mada, nikad ne reci...)... Primetim li kod coveka osobine teskog shalabajzera, prevrtljivca ili laksu mentalnu zaostalost, fuckoffnem ga kulturno u startu...

Dalje, zovem te nekoliko puta, izbegavas me bez objasnjenja... ne zoves me -------> have a nice life!

Ne ocekujem od ljudi da moraju biti tu kad je meni tesko, ne oslanjam se na njih 'i u dobru i u zlu', tako da nema ni razocaranja...
    Tu sam ako treba saslusati i eventualno dati neki savet, a svoje probleme resavam sama i iskljucivo se oslanjam na sebe...

Eto, ne trazim mnogo od prijatelja... I ne volim kad se non-stop kace za mene. Ne volim pijavice!

Takodje, ne mozete UVEK racunati na mene! Milo za drago!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Prijateljstvu je "kraj" kada dođu isprike... Isprike se znak da si nešto gadno napravio i onda čemu to?! Ionako nemožeš vratiti vrijeme, razmišljaj prije nego djeluješ.

A svi pravi prijatelji me dovoljno poznaju da se nikada nismo tražili isprike. Možda jednom, ali jako davno...

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke

Ne ocekujem od ljudi da moraju biti tu kad je meni tesko, ne oslanjam se na njih 'i u dobru i u zlu', tako da nema ni razocaranja...
    Tu sam ako treba saslusati i eventualno dati neki savet, a svoje probleme resavam sama i iskljucivo se oslanjam na sebe...

Eto, ne trazim mnogo od prijatelja... I ne volim kad se non-stop kace za mene. Ne volim pijavice!
    Isto to...
    stupid is as stupid does

Mamojebac Avatar od korisnika DinoB
    Datum registracije
    06-01-07
    Poruka
    16,268
    Liked
    10 times

A znam biti i previse tolerantan...da ne kazem budalasto tolerantan..ali to se sve rjeđe desava u zadnje vrijeme..gubim zivce polako....ali na to uticu razne stvari...ljudi se okrecu vise sebi....svi vise sebe gledaju..cast izuzecima..
    Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Cast meni!

Pa da, nismo vishe u srednjoj skoli da se gledamo skoro po ceo dan... Svako ima svoje obaveze, formira porodicu, nema vishe za*ebancije k'o nekad!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Prijateljima nikad ne bih mogla tolerisati ogovaranja, iskorišćavanje u bilo kojem obliku.To nikada, ostalo je okej.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

ja sam totalno tolerantna osoba, čak i previše, mali bedaček

samo najviše od svega, u bilo kakvoj vezi (prijateljskoj ili ljubavnoj) mrzim laž, ogovaranje, iskorištavanje

ipak u zadnje vrijeme češće "pokažem zube", makar i na indirektan način
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Dosta sam tolerantan, ali samo za prijatelje, poznanike i sve druge nemam nikakve tolerancije.

Znam da nekad trebam prigovorit, ali to neuradim, nego prešutim. Skupljam to u sebi, pa kad mi prekipi to bude to, kraj svakog odnosa.

Za neke stvari puknem iste sekunde, pa mi treba dosat vremena da pređem preko toga.
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
    Ne tolerisem izdaju, laz, smicalice... Zapravo, i nemam prijatelja koji su skloni tome (mada, nikad ne reci...)... Primetim li kod coveka osobine teskog shalabajzera, prevrtljivca ili laksu mentalnu zaostalost, fuckoffnem ga kulturno u startu...

Dalje, zovem te nekoliko puta, izbegavas me bez objasnjenja... ne zoves me -------> have a nice life!

Takodje, ne mozete UVEK racunati na mene! Milo za drago!
    Bravo za ovo , takodje i ja to mislim a tako se i ponašam.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Lajkaj nas na Facebooku