ako seru po meni, nisu mi prijatelji jer očito ne znaju dovoljno o meni.
tima što seru, toleriram sve, ovima što bi trebali shvatit svaki moj postupak, kritiku dopuštam, sranje ih stavlja u kategoriju ovih prvih.
a oko nalaženja, isto kao tendre.
Raspravljate o temi Što ste spremni tolerirati prijateljima? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Ništa. Apsolutno sam netolerantan....
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
ako seru po meni, nisu mi prijatelji jer očito ne znaju dovoljno o meni.
tima što seru, toleriram sve, ovima što bi trebali shvatit svaki moj postupak, kritiku dopuštam, sranje ih stavlja u kategoriju ovih prvih.
a oko nalaženja, isto kao tendre.
i may be wrong
Ne tolerisem izdaju, laz, smicalice... Zapravo, i nemam prijatelja koji su skloni tome (mada, nikad ne reci...)... Primetim li kod coveka osobine teskog shalabajzera, prevrtljivca ili laksu mentalnu zaostalost, fuckoffnem ga kulturno u startu...
Dalje, zovem te nekoliko puta, izbegavas me bez objasnjenja... ne zoves me -------> have a nice life!
Ne ocekujem od ljudi da moraju biti tu kad je meni tesko, ne oslanjam se na njih 'i u dobru i u zlu', tako da nema ni razocaranja...
Tu sam ako treba saslusati i eventualno dati neki savet, a svoje probleme resavam sama i iskljucivo se oslanjam na sebe...
Eto, ne trazim mnogo od prijatelja... I ne volim kad se non-stop kace za mene. Ne volim pijavice!
Takodje, ne mozete UVEK racunati na mene! Milo za drago!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Prijateljstvu je "kraj" kada dođu isprike... Isprike se znak da si nešto gadno napravio i onda čemu to?! Ionako nemožeš vratiti vrijeme, razmišljaj prije nego djeluješ.
A svi pravi prijatelji me dovoljno poznaju da se nikada nismo tražili isprike. Možda jednom, ali jako davno...
Isto to...
stupid is as stupid does
A znam biti i previse tolerantan...da ne kazem budalasto tolerantan..ali to se sve rjeđe desava u zadnje vrijeme..gubim zivce polako....ali na to uticu razne stvari...ljudi se okrecu vise sebi....svi vise sebe gledaju..cast izuzecima..
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Cast meni!
Pa da, nismo vishe u srednjoj skoli da se gledamo skoro po ceo dan... Svako ima svoje obaveze, formira porodicu, nema vishe za*ebancije k'o nekad!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Prijateljima nikad ne bih mogla tolerisati ogovaranja, iskorišćavanje u bilo kojem obliku.To nikada, ostalo je okej.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
ja sam totalno tolerantna osoba, čak i previše, mali bedaček
samo najviše od svega, u bilo kakvoj vezi (prijateljskoj ili ljubavnoj) mrzim laž, ogovaranje, iskorištavanje
ipak u zadnje vrijeme češće "pokažem zube", makar i na indirektan način
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Dosta sam tolerantan, ali samo za prijatelje, poznanike i sve druge nemam nikakve tolerancije.
Znam da nekad trebam prigovorit, ali to neuradim, nego prešutim. Skupljam to u sebi, pa kad mi prekipi to bude to, kraj svakog odnosa.
Za neke stvari puknem iste sekunde, pa mi treba dosat vremena da pređem preko toga.