Stranica 3 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 45

Što ste spremni tolerirati prijateljima?

Raspravljate o temi Što ste spremni tolerirati prijateljima? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Ja sam konacno poslije mnogo godina shvatila da su prijatelji prolazna stvar kao i sve na ovom svijetu...Dajes se max,trudis ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika crnokosa 13
    Datum registracije
    13-04-09
    Poruka
    193
    Liked
    2 times

Re: Što ste spremni tolerirati prijateljima?

Ja sam konacno poslije mnogo godina shvatila da su prijatelji prolazna stvar kao i sve na ovom svijetu...Dajes se max,trudis se ,zalazes a na kraju shvatis da tvoj uspjeh je za njih poraz i zato samo mama je pravi prijatelj jer ona mi ne zeli zlo.Prijetelje sam izresetala i ostali su oni koji su za mene pravi i koji su prosli moj test,jer glupo je provoditi vrijeme sa pogresnim ljudima ma koliko moj prag tolerancije bio visok...
    Jedini poklon koji bi ti zeljela darovati je mogucnost da vidis sebe s mojim ocima i da napokon shvatis kako te gledam...

Mamojebac Avatar od korisnika DinoB
    Datum registracije
    06-01-07
    Poruka
    16,268
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
    Cast meni!

Pa da, nismo vishe u srednjoj skoli da se gledamo skoro po ceo dan... Svako ima svoje obaveze, formira porodicu, nema vishe za*ebancije k'o nekad!

ma u srednjoj je previla zajebancija..svi su svima dobri tako da realno niti mozes procjeniti ko je sta...ko je kakav...

dosta se to izfiltrira posle srednje..

sto se tice formiranja porodice, ne planiram tako nesto jos kad budem , javim ti se
    Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!

Banned
    Datum registracije
    07-01-09
    Poruka
    873
    Liked
    4 times

Kašnjenje. I, vjerujte mi, to je doista puno sa moje strane. Prihvatila sam ih takve kakve jesu i jbg-a.

Ono što nikako ne toleriram (nije pitanje u temi ali nema veze) je manjak osjećaja prijateljstva sa druge strane.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    11 times

Toleriram ja puno toga (na svoju žalost) ako nije nešto što se ponavlja stalno. Oni koji su me više puta razočarali ili povrijedili jednostavno mi više nisu prijatelji nego poznanici. Ali sam shvatila da od ljudi previše očekujem i da me sitnica može povrijediti i da je najbolje oslanjati se samo na sebe, jer je dobrog prijatelja jako teško naći, svatko te prije ili kasnije razočara.

Starter Avatar od korisnika svenche
    Datum registracije
    06-04-08
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Nisam spremna tolerirati konstantni netrud sa druge strane jer nakon nekog vremena postaneš sam sebi glup. Ako si ti taj koji stalno naziva, koji stalno daje inicijative za nalaženje, a od druge strane ne primaš ništa, onda trud, po meni, nema smisla. To može klapati neko vrijeme, ali ne za sva vremena.
    meni to ne smeta, uvijek se volim informirat za plan što i kako jer ne volim traljavo odrađene planove i poluinformacije pa ja drage volje provjerim mislim da imam dovoljno uzak krug ljudi s kojima provodim vrijeme da bi mi rekli da sam dosadan i da ih ne zovem više. još bih napomenuo da nije slučaj da uvijek zovem ja već samo malo više nego ostali

s druge strane ja mrzim kašnjenje, i još više mrzim kad prvo čekam nekog poznatog i on kasni i zbog njega oboje kasnimo ja nekoj drugoj osobi ostavljam dojam neodgovorne osobe. tu baš bacim mrakana
    i osobe koja kasni

prof. Foruma Avatar od korisnika _LeoNa_
    Datum registracije
    16-06-09
    Starost
    24
    Poruka
    1,145
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: fantastichna Pogledaj Poruke
    ja imam visok prag tolerancije, stvarno dosta toga toleriram, al kad popizdim onda je dar-mar
    Takoder

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    takodjer u biti vise ne znam gdje je moja granica do koje mogu trpiti nekakve "prijateljske smicalice".. kad god si kazem necu vise nikome dopustit da me navlaci za nos, uvijek mi se upravo to i dogodi.. ne isplati se prema nekome biti dobar.. ali ja ne znam biti zla
    Naucim te ja
    ...Ne prekidaj zenu kad suti...

おとわるいなー

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,078
    Liked
    477 times

u zadnje vrijeme sve manje toga toleriram, a kasnjenje je nesto sto me najvise ljuti, jos ako to uredno radi a nikad ne javi da ce kasnit!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ivan24
    Datum registracije
    06-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    3,443
    Liked
    206 times

a ja gotovo sve toleriram, samo nažalost i radim poneke stvari šta ste ih nabrojali
    i'm not totally useless.
    i can be used as a bad example.

prof. Foruma Avatar od korisnika _LeoNa_
    Datum registracije
    16-06-09
    Starost
    24
    Poruka
    1,145
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: ms.SOLO Pogledaj Poruke
    u zadnje vrijeme sve manje toga toleriram, a kasnjenje je nesto sto me najvise ljuti, jos ako to uredno radi a nikad ne javi da ce kasnit!
    Kasnjenje ne toleriram, cekam 10 minuta i odem, pa ti zovi di si
    ...Ne prekidaj zenu kad suti...

おとわるいなー

Banned
    Datum registracije
    24-06-09
    Poruka
    87
    Liked
    0 times

Kako kome

Lajkaj nas na Facebooku