Raspravljate o temi Što ste spremni tolerirati prijateljima? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Ja sam konacno poslije mnogo godina shvatila da su prijatelji prolazna stvar kao i sve na ovom svijetu...Dajes se max,trudis ...
Jedini poklon koji bi ti zeljela darovati je mogucnost da vidis sebe s mojim ocima i da napokon shvatis kako te gledam...
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Kašnjenje. I, vjerujte mi, to je doista puno sa moje strane. Prihvatila sam ih takve kakve jesu i jbg-a.
Ono što nikako ne toleriram (nije pitanje u temi ali nema veze) je manjak osjećaja prijateljstva sa druge strane.
Toleriram ja puno toga (na svoju žalost) ako nije nešto što se ponavlja stalno. Oni koji su me više puta razočarali ili povrijedili jednostavno mi više nisu prijatelji nego poznanici. Ali sam shvatila da od ljudi previše očekujem i da me sitnica može povrijediti i da je najbolje oslanjati se samo na sebe, jer je dobrog prijatelja jako teško naći, svatko te prije ili kasnije razočara.
meni to ne smeta, uvijek se volim informirat za plan što i kako jer ne volim traljavo odrađene planove i poluinformacije pa ja drage volje provjerimmislim da imam dovoljno uzak krug ljudi s kojima provodim vrijeme da bi mi rekli da sam dosadan i da ih ne zovem više. još bih napomenuo da nije slučaj da uvijek zovem ja već samo malo više nego ostali
s druge strane ja mrzim kašnjenje, i još više mrzim kad prvo čekam nekog poznatog i on kasni i zbog njega oboje kasnimo ja nekoj drugoj osobi ostavljam dojam neodgovorne osobe. tu baš bacim mrakana
i osobe koja kasni
u zadnje vrijeme sve manje toga toleriram, a kasnjenje je nesto sto me najvise ljuti, jos ako to uredno radi a nikad ne javi da ce kasnit!
a ja gotovo sve toleriram, samo nažalost i radim poneke stvari šta ste ih nabrojali
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Kako kome![]()