ja mislim da toleriram i previse, kad tad ti se to obije o glavu![]()
Raspravljate o temi Što ste spremni tolerirati prijateljima? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; dosta toleriram, nekad čak i previše, a u posljednje vrijeme nekim osobama full previše! al nećemo to više......
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
ja mislim da toleriram i previse, kad tad ti se to obije o glavu![]()
mama jednog curetka
o da, ja isto toleriram puno previše
interesantno da skoro svi misle o sebi da oni toleriraju više nego drugi...
pa svojim prijateljima nemam šta tolerirati- ili sam ih cjelokupno prihvatila tko su i kakvi jesu, ili mi baš i nisu prijatelji...
ali kad se trudim apsolutno sve tolerirati je kad su loše volje, ili u nekom bedu...
sve, imam prijatelja koji mi to je neki dvadesetak godina i dvije nekih sedam- osam godina, prihvatili su me takvu kakva jesam, a ja šta mogu kada volim,volim
Neko to od gore vidi sve...
vise nista, postala sam hladna i sve mi ravno. jednostavno vise nezelim nikome pronalazit opravdanja
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
ooo, previše toga
Blago budalama, njihovo je kraljevstvo nebesko![]()
ovisi o tome kolko ih trebam
zapravo baš i nemam prijatelja, imam samo dobre poznanike.
za sve ostalo je tu brat, a on meni tolerira jako puno![]()
ko tebe kamenom ti njega kruhom
prijateljima kojih je nekoliko stvarno puno toga, pa upravo zbog toga što su mi prijatelji, znam ih, oni znaju mene, vjerujem im i stalo mi je do njih. pa tako i kad su živčani, imaju loših dana, nije im do ničeg i neznam ni ja šta sve ne. a naravno tako i oni meni. a što se tiče poznanika i ljudi s kojima sam ok, a onako imam razumijevanja i sve, ali u normalnim granicama...
freedom of speech is wonderful - right up there with the freedom not to listen