Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345
Pokazujem rezultate 41 do 45 od 45

Što ste spremni tolerirati prijateljima?

Raspravljate o temi Što ste spremni tolerirati prijateljima? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: _LeoNa_ Kasnjenje ne toleriram, cekam 10 minuta i odem, pa ti zovi di si hhaa 10 minuta! kod ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Spanak
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    578
    Liked
    1 times

Re: Što ste spremni tolerirati prijateljima?

Citat Pravi autor: _LeoNa_ Pogledaj Poruke
    Kasnjenje ne toleriram, cekam 10 minuta i odem, pa ti zovi di si
    hhaa 10 minuta!
    kod moje ekipe ''evo polazim'' u prijevodu znači poći ću za pola sata, u najboljem slučaju. i ja to radim, znamo se!
    naljutim se kada dođu na vrijeme!!

previše smo slični i imamo previše zajedničkih interesa da bi neka neslaganja kojih ima svaki dan imalo narušila prijateljstvo.
    prolazio sam kroz različite faze, shvatio sam da u onim fazama kad sam sam prema sebi bio strog nisam mogao podnijeti gotovo nikoga. shvatio sam da to nema smisla, sada sve više prihvaćam sebe a i sve ostale.
    psihologija je zakon!

Regularni forumas Avatar od korisnika Skorpijica
    Datum registracije
    22-07-08
    Poruka
    124
    Liked
    0 times

Pa mogu dosta toga al ne laz,prevaru ili da me izda...
    To se odnosi na prave prijatelje kojih imam jako malo...
    Al znam da se i na tih nekoliko mogu osloniti i da su tu za mene kad god mi zatreba kao i ja za njih...
    Vjerovatno zato i traje godinama to prijateljstvo i ne vjerujem da ga ista moze pokvarit...
    Vjetar se vezat nemoze...

Regularni forumas Avatar od korisnika Amyicha
    Datum registracije
    08-07-08
    Poruka
    149
    Liked
    0 times

sve toleriram prijateljima, ali laž i prijevaru i izdaju nikada. samo poušavam biti dobra prijateljica al kad mi pukne film vide šta su napravili pa se ispričavaju

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,313
    Liked
    154 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Nisam spremna tolerirati konstantni netrud sa druge strane jer nakon nekog vremena postaneš sam sebi glup. Ako si ti taj koji stalno naziva, koji stalno daje inicijative za nalaženje, a od druge strane ne primaš ništa, onda trud, po meni, nema smisla. To može klapati neko vrijeme, ali ne za sva vremena.
    htio sam ti dodat u reputaciju veliki sexy plus, al kaze da moram jos dodati drugima pluseva tak da ono... izgledalo bi ko da te varam

anyway,da se vratimo temi... ma dovoljno da velikim stampanim slovima (masno otisnutim) posaljes osobi poruku tipa OK. da vidi ta dva slova, da si umemorira u glavu (onu gore) i onda kad se zapita pa zasto ti ne zoves ...aha OK.
    ima da ti odmah uplati put za havaje poradi isprike... OK?
    Citat Pravi autor: vesna75 Pogledaj Poruke
    kakvi su ovo slabašni prstići fbs? šta je bre ovo?

Starter
    Datum registracije
    26-04-08
    Poruka
    68
    Liked
    0 times

Do one granice gdje ih već svrstavam u poznanike- svašta. Kasnije malo toga. Najviše mrzim kad osoba s kojom si bio ok i imao razumijevanja za njezine gluposti napravi sranje i nakon toga očekuje da njeno glupavo ponašanje i dalje prolazi kod tebe kao da ništa nije bilo. To mi je jadno i ne toleriram. Isto tako druženja iz nekakvih koristi, nabijanje na nos nepostojeće krivice ili pretjeranu djetinjastost i neodgovorno ponašanje.

Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345

Lajkaj nas na Facebooku