Stranica 1 od 20 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 194

Ta mala će me izludit...

Raspravljate o temi Ta mala će me izludit... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pozdrav, dakle za početak...nisam pao sa marsa, imao sam puno cura..uglavnom, to kažem da ne igleda ko da ne kužim ...

Regularni forumas
    Datum registracije
    04-01-07
    Starost
    28
    Poruka
    170
    Liked
    0 times

Ta mala će me izludit...

Pozdrav, dakle za početak...nisam pao sa marsa, imao sam puno cura..uglavnom, to kažem da ne igleda ko da ne kužim šta se dešava ali ovu malu mi je teško skužit bili smo skupa 11. mjeseci, i eto jednog dana njoj puklo (neočekivano mogu reć, nije bilo nikakvih naznaka) i ona prekinula samnom...ja ostao, šta, kako, zašto? pvo što mi je palo napamet je da si je našla drugog, drugo da sam joj dosadio, a treće više neznam ni sam šta sa mislio jer me zbunilo do kraja. Stalo mi je do nje, trudio sam se u vezi kao ni do jedne druge do sada (em ruže svaki mjesec na "naš" dan, em odlasci ovamo i onamo, em pomaganje na faksu, em strpljenja, razumijevanja, ne živciranja u trenucima u kojima bi lako mogao puknuti itd...dao sam sve od sebe!)...nakon tog prekida ona se i dalje meni javljala, ja njoj, tu i tamo na kratko bi se vidili u vezi nekih stvari sa faxom...ja pitao šta sad, šta ovo znači, dal bi da popričamo da riješimo problem jer da mi fali...ona kaže na to da neka ovo bude neki period "testiranja".....uglavnom, i dalje se mi čuli i tako to, vidili tu i tamo....ali kad odjednom meni puklo, i prestao sam joj se javljati (nisam se javio 3 tjedna), ni ona meni (ta žena ima ponosa do neba!)...i na kraju se ona meni javila nakon 3 tjedna, i mi se našli....pričali puno, pa eto da ne duljim rekla mi da je htjela vidit s tim prekidom dali je meni stalo, dal ću se borit za nju, ali da ona to nije vidila i da sam je razočarao....ha? pitam ja, pa šta ti nisam davao do znanja da mi je stalo....ona kaže da jesam ali da joj o svojim osjećajima nisam pričao (samo preko poruka tu i tamo)....i da je htjela vidit koliko mi znači jer da u zadnje vrijeme je sumnjala u moje osjećaje....a ja mislio da moja djela govore za mene (moje mišljenje je da djela više znače nego riječi, zar ne?)

da napomenem: cura je kao osoba super, pravedna, nije prema nikome zlonamjerna, stvarno sve 5! osim što je tvrdoglava, ponosna i malo izgubljena

e sad, evo moja pitanja (a to bi možda bilo bolje da odgovora ženski rod, iako i muški je dobrodošao, jer ipak žene bolje razumiju žene):

1) zašto prekinut samnom, umjesto da je popričala o tome samnom? šta je vama to ženskama u modi tako nešto izvodit?
    2) pitao je ja dali sam izgubio šansu za tim dokazivanjem...kaže ona da nisam, ali da sada ne želi u vezu jer da bi opet završilo kao i prije...se to meni čini ili je ona mene sad stavila na neki "test" da vidi šta ću ja napravit...? žene, objasnite mi vi to jer ja neznam šta mislit...

i za kraj...pored svega toga....rekla je da me želi viđat i da želi da izlazimo van, idemo na kave, da je sretna što smo to riješili i da joj je drago što će me viđati....

molim da mi taj dio vašeg ženskog mozga netko objasni....hvala
    i nemojte se ljutit, nemam ja ništa protiv žena, samo pokušavam shvatit!

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Re: Ta mala će me izludit...

A kaj da ti kažem... ni mi ponekada ne shvaćamo same sebe.

Ništa, kad ti je stalo, a ona neće popustiti... igraj po njenim pravilima. Ne forsiraj i sve bude dobro.

Sretno
    stupid is as stupid does

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ma ona ni sama ne zna što želi.
    Možda ona nije sigurna u svoje osjećaje, pa ih testira.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

baš su me zasvrbjeli prsti, al ajde, nek kažu cure, nek pojasne ako mogu - kad već tako želiš

Regularni forumas
    Datum registracije
    04-01-07
    Starost
    28
    Poruka
    170
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    baš su me zasvrbjeli prsti, al ajde, nek kažu cure, nek pojasne ako mogu - kad već tako želiš

ma reci i ti daj....da vidim i tvoje mišljenje....svako mišljenje dobro dođe

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

ja čekam damfiska

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

nemam pojma al da mene neka tako testira ja bi popizdio
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Veruj da ni mi devojke nekad ne znamo da objasnimo neke stvari. Pravimo neke ludosti (kao na primer tvoja ex devojka) samo da bi videle da li je drugoj strani stalo iako znamo ali nama streba još i još dokaza. Ne znam zašto nije sela i popričala sa tobom i rekla šta joj smeta, šta bi volela, kako bi volela da joj dokažeš ljubav. Trebala je to uraditi a ne raskinuti. Ja bih razgovarala bez obzira na sve.
    I htela bih da znam , koliko ona ima godina jer malo mi ti postupci idu uz devojke od 18,19 godina.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

ona je vjerojatno premlada i nezna da se s djelima dokazuje ljubav upravo kako si i rekao , ako je voliš pokušaj radit po njezinim pravilima ,pa vidi , ako i dalje se bude ponašala po meni nepravedno onda je jednostavno otkantaj jer te nevoli i igra se s tobom.Sretno

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: alan_poh Pogledaj Poruke
    da napomenem: cura je kao osoba super, pravedna, nije prema nikome zlonamjerna, stvarno sve 5! osim što je tvrdoglava, ponosna i malo izgubljena
    Pa sve si i sam rekao.

Stranica 1 od 20 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku