A kaj da ti kažem... ni mi ponekada ne shvaćamo same sebe.
Ništa, kad ti je stalo, a ona neće popustiti... igraj po njenim pravilima. Ne forsiraj i sve bude dobro.
Sretno![]()
Raspravljate o temi Ta mala će me izludit... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pozdrav, dakle za početak...nisam pao sa marsa, imao sam puno cura..uglavnom, to kažem da ne igleda ko da ne kužim ...
A kaj da ti kažem... ni mi ponekada ne shvaćamo same sebe.
Ništa, kad ti je stalo, a ona neće popustiti... igraj po njenim pravilima. Ne forsiraj i sve bude dobro.
Sretno![]()
stupid is as stupid does
Ma ona ni sama ne zna što želi.
Možda ona nije sigurna u svoje osjećaje, pa ih testira.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
baš su me zasvrbjeli prsti, al ajde, nek kažu cure, nek pojasne ako mogu - kad već tako želiš
ja čekam damfiska![]()
nemam pojma al da mene neka tako testira ja bi popizdio
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Veruj da ni mi devojke nekad ne znamo da objasnimo neke stvari. Pravimo neke ludosti (kao na primer tvoja ex devojka) samo da bi videle da li je drugoj strani stalo iako znamo ali nama streba još i još dokaza. Ne znam zašto nije sela i popričala sa tobom i rekla šta joj smeta, šta bi volela, kako bi volela da joj dokažeš ljubav. Trebala je to uraditi a ne raskinuti. Ja bih razgovarala bez obzira na sve.
I htela bih da znam , koliko ona ima godina jer malo mi ti postupci idu uz devojke od 18,19 godina.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
ona je vjerojatno premlada i nezna da se s djelima dokazuje ljubav upravo kako si i rekao , ako je voliš pokušaj radit po njezinim pravilima ,pa vidi , ako i dalje se bude ponašala po meni nepravedno onda je jednostavno otkantaj jer te nevoli i igra se s tobom.Sretno