| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; ajde ljudi nabacite neke teme za normalni razgovor sa curom(koja vam se sviđa)! nemojte se sramit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor hmm.. graficke kartice, hladnjaci, maticne ploce, igrice, puske, nozevi, auti, barbike, sex, vrijeme, filmovi, muzika, sminka, odjeca, obuca, popravljanje pipe, ves masine, mijenjanje zarulje, kopanje nosa, ribicke i lovacke price.. biraj
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor Imaš onu reklamu gdje tip priča trebi o svom autu a ona umire od dosade...... Nađi temu koja bi njoj bila zanimljiva i o čemu bi mogla trkeljat danima...... I onda samo započneš i pustiš ju da melje a ti klimaš glavom ko debil.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor muko moja.. pričaj o televiziji, serijama, filmu, glazbi, tko ti je najbolji glumac?..ma da i meni..a baš sam neki da gledao taj i taj film..i ti?..i kakav ti je?..ma da i meni..a mogli bi jednom u kino, šta kažeš?.. ETO.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: teme za razgovor Citat:
![]() ...najbolje... kratko i jasno ![]()
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.