hmm.. graficke kartice, hladnjaci, maticne ploce, igrice, puske, nozevi, auti, barbike, sex, vrijeme, filmovi, muzika, sminka, odjeca, obuca, popravljanje pipe, ves masine, mijenjanje zarulje, kopanje nosa, ribicke i lovacke price..
biraj
Raspravljate o temi teme za razgovor u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; ajde ljudi nabacite neke teme za normalni razgovor sa curom(koja vam se sviđa)! nemojte se sramit...
hmm.. graficke kartice, hladnjaci, maticne ploce, igrice, puske, nozevi, auti, barbike, sex, vrijeme, filmovi, muzika, sminka, odjeca, obuca, popravljanje pipe, ves masine, mijenjanje zarulje, kopanje nosa, ribicke i lovacke price..
biraj
Vrijeme
Ako si tinejđer, onda pričajte o tome kako vas roditelji ne razumiju.
Sve to nabrojis, a nema sporta![]()
![]()
Imaš onu reklamu gdje tip priča trebi o svom autu a ona umire od dosade......
Nađi temu koja bi njoj bila zanimljiva i o čemu bi mogla trkeljat danima...... I onda samo započneš i pustiš ju da melje a ti klimaš glavom ko debil.....
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
aha, a kako se onda kopanje nosa naslo na popisu?![]()
muko moja..
pričaj o televiziji, serijama, filmu, glazbi, tko ti je najbolji glumac?..ma da i meni..a baš sam neki da gledao taj i taj film..i ti?..i kakav ti je?..ma da i meni..a mogli bi jednom u kino, šta kažeš?..
ETO.