Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; ajde ljudi nabacite neke teme za normalni razgovor sa curom(koja vam se sviđa)! nemojte se sramit...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-08, 14:13   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-07-08
Poruka: 7
ludi125 se izdvaja iz mase
teme za razgovor

ajde ljudi nabacite neke teme za normalni razgovor sa curom(koja vam se sviđa)!
nemojte se sramit
ludi125 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:51   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: teme za razgovor

hmm.. graficke kartice, hladnjaci, maticne ploce, igrice, puske, nozevi, auti, barbike, sex, vrijeme, filmovi, muzika, sminka, odjeca, obuca, popravljanje pipe, ves masine, mijenjanje zarulje, kopanje nosa, ribicke i lovacke price..

biraj
Star 24-07-08, 15:54   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Vrijeme

Ako si tinejđer, onda pričajte o tome kako vas roditelji ne razumiju.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:54   #4 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,666
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Sve to nabrojis, a nema sporta
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:55   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 2,616
Locrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auru

Imaš onu reklamu gdje tip priča trebi o svom autu a ona umire od dosade......

Nađi temu koja bi njoj bila zanimljiva i o čemu bi mogla trkeljat danima...... I onda samo započneš i pustiš ju da melje a ti klimaš glavom ko debil.....

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:57   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Sve to nabrojis, a nema sporta
jbg.. ja o tome nikako ne mogu razgovarat ne pratim uopce.. tako da mi nije nit palo na pamet
Star 24-07-08, 15:59   #7 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,666
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

aha, a kako se onda kopanje nosa naslo na popisu?
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 16:03   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Poruka: 729
olja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ludi125 Pogledaj Poruke
ajde ljudi nabacite neke teme za normalni razgovor sa curom(koja vam se sviđa)!
nemojte se sramit
sve teme, sam nemojte pricat o bivsima, to je ono, passion killer
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 16:07   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 968
Moneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono nešto

muko moja..
pričaj o televiziji, serijama, filmu, glazbi, tko ti je najbolji glumac?..ma da i meni..a baš sam neki da gledao taj i taj film..i ti?..i kakav ti je?..ma da i meni..a mogli bi jednom u kino, šta kažeš?..
ETO.
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 16:58   #10 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 372
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Nađi temu koja bi njoj bila zanimljiva i o čemu bi mogla trkeljat danima...... I onda samo započneš i pustiš ju da melje a ti klimaš glavom ko debil.....

...najbolje... kratko i jasno
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113