| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; ...razgovor??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor errm.. uuum... hmm... GRAH MI JE NA PECI!!! BRB ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor ajme, ma o bilo čemu, nije valjda da nećete naći barem jednu zajedničku temu za razgovor![]() izlasci, prijatelji, škola, posao, filmovi..............
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned | Re: teme za razgovor Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jbt si ti nesposoban sam razmišljat? kao prvo ti tu malu znaš a ne mi i kak da mi znamo o čem mala voli klafat...jbt led vald trebaš sam znat o čem ćeš pričat s pičokom,jel ako ne znaš pričat kako tek onda "znaš" ono ostalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

ajme, ma o bilo čemu, nije valjda da nećete naći barem jednu zajedničku temu za razgovor