| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: čokoladna_ki$$ ako želiš da ti ta cura bude samo za jednu noć onda joj laži samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: teme za razgovor zašto bi se zamaro pričanjem o sebi ako se niti jedna cura ne žali da je na spoju ona pričala o sebi, a on se postavio kao misteriozan? Čovjek ovdje ne priča o vezama nakon par mjeseci nego o temama za razgovor na prvih par spojeva, ako sam dobro shvatio... Što se mene tiče, započimanje bilo kakve veze je isto, pa makar bila samo sexualna, o tome ne odlučuješ ko kad ideš u pekaru po burek pa oćeš meso ili sir! Strpljivi su oni koji kontroliraju svoj svijet, nestrpljive taj svijet kontrolira.
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor Citat:
![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: teme za razgovor ukratko - mislim da nisi skuzila kakve teme on trazi i ne slazem se s tvojom teorijom o pocetnom pristupu, ne mislis valjda da se na prvih par spojeva moze voljno odrediti kakvu ces pricu imat ako joj se hoces uvuc u gace i kakvu ces imat ako hoces duzu ozbiljniju vezu.
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: teme za razgovor Citat:
![]() Mislim, nemoj reći izravno nego napravi neku usporedbu.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor ![]() ![]() ![]() ![]() one to žele same dobra tema bi bila, misliš li da danas mladi pre sazriju.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor Citat:
![]() ti nisi skužio,ne popuj mi.
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.