| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; a ti si muško, pa znaš bolje od mene kako je!? skužio sam itekako bit tvog posta i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor nemoj jebat ![]() ![]() ![]() ovo forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mislila da sam u školi ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: teme za razgovor c/p ono od gore dok ne naucis bit zanimljivo cinicna/sarkasticna a mislio sam da ljudi kuze bit jednostavnih recenica...
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor Pa jedna od tema bi mogla da bude temperament osobe. Za uspešan brak potrebno je upoznati temperament osobe. Uznemirijuća obilježja mogu da naruše budući brak. Ako kod nje uvidis naprasit temperament, nagovestaje sebicnosti, nezrelost, hirovitost ili tvrdoglavost, možda se pitas da li s tom osobom zaista zelis provesti citav svoj zivot. No, mnogi će i usprkos tome pokušati održati svoju vezu zatvarajući oči pred manama ili se opravdati da će se to kasnije izmeniti. Dakle tema bi bila temperament.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.