| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; šta ako je nevina,ne treba bit s njom šabane... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor pa nevine mogu da budu i naivne, da im prvi pomuti pamet pa da se zatelebaju i stvore probleme. Prednost dajem iskusnijim tj. ...
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor ...one koje me mogu zapaliti. Danas nisam znao šta bi pričao sa curom pa sam išao izmišljati. Rekao sam joj da mi je njezin bivši poslao poruku i da spominje nju. Ona se je toliko zagrijala i zanimalo ju je što je pisao pa je razrogačila oči i udarala rukom. "reci dalje, reci dalje, molim te."-molečljivo me ispitivala ja sam išao još više lagati pa sam joj iznosio nebitne stvari kao :lepa, mila draga. Ispijao sam pivo i krajičkom oka promatrao njene reakcije. Naslađivo sam se grimasama njenog lica. Mislio sam da ju osvajam i da sam joj sve draži, ali ne ![]() sve je bilo u redu dok nisam rekao da sam čuo da se tako dobro jebe u krevetu i da zna biti tako vatrena da izgrebe leđa partneru. Cura se digla i otišla bez pozdrava, a meni ostavila moju kurčinu. Znači nemojte da lažete može da dovede do puknuća veze.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor Citat:
![]() počevši od godina...itd... ![]() mislim da si ti jedan lik sa otprilike 25-30 godina koji ima jako dobru maštu.... ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor Citat:
za kompliment o godinama.Živ ti bio ko ti najmiliji. Imala sreće i zdravu decu ceo život i dabogda izrodila nogometni tim. Ja sam ti samo neobrazovani starac pa moje priče malo pismenijima liče na dečje fore i fazone. Eto jedna od tema mogli bi da budu i tema sa foruma, znači prepričavanje foruma. Ovaj reko ovo, ovaj ono. p.s. mazda, jel ti lićim pomalo na dalmatinca. Ajd reci da ličim, molim te. Dalmatinci su mi zakon. plz. ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | |
| | |
| | #58 (permalink) | |||
![]() Citat:
Citat:
![]() zadovoljan...?
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... | |||
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor asti gospe, ki bi više odmene bia srećan. Ča sam napokon sazna da nisam obični dišpera ni papundek. Eto povremeno uz teme mogli bi da se ubacuju i komplimenti.
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() ja tebi još uvijek nevjerujem.... ali eto, nek tako ostane.. čini mi se da puuuno muljaš.. i ostajem pri svome mišljenju.... ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

za kompliment o godinama.