| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi teme za razgovor u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ludi125 ajde ljudi nabacite neke teme za normalni razgovor sa curom(koja vam se sviđa)! nemojte se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-09-08
Poruka: 3
![]() | Re: teme za razgovor Citat:
ti,ona,glazba,filmovi,život,starci,bivši dečki/cure(iako ti ne preporučujem baš da o tome razgovaraš ),škola,posao,hobi,snovi,želje itd... | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: teme za razgovor tema:" želio bi da te usporedim sa svojom majkom, pa mi zato molim te nešto reci o sebi. Moja majka je vredna žena, zna kuhati divna jela. Uvek se brine o meni da su mi čiste košulje, gače i govori mi da se čuvam kojekavih kurwi. Vidiš li neke svoje osobine tu ili si od onih na koje me majka upozorava"
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: teme za razgovor i dalje si argumentirana u 3pm. ja sam sarkastican, rekoh ti da ne seres o onome o cemu pojma nemas, a sigurno nemas pojma ako si treba. nis nisi dokazala tim svojim sranjem djecjim. "kako si glup, kako si retardiran, o kako samo, blabla"
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: teme za razgovor Citat:
![]()
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teme za razgovor Citat:
ja san normalno rekla svoje mišljenje na ovoj temi. ne slažeš se sa mnom. dobro ok. ali ne moraš me zato napadat i pisat neke gluposti koje nemaju veze s mozgom. i onda sam ja nezrela ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: teme za razgovor
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.

),škola,posao,