| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; muskarci definitivno...kod zena je to sve fingirano..non stop cmolje i kukaju pa se to nama cini da su ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 33 | 42.31% |
| Žene | | 45 | 57.69% |
| Glasači: 78. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko je emotivniji? muskarci definitivno...kod zena je to sve fingirano..non stop cmolje i kukaju pa se to nama cini da su emotivnije a zapravo nisu...njima je to ko da idu na wc
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #92 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Mislim da se to nemoze tako usporediti jer to je razlicito od osobe do osobe ali mislim da zene vise pokazuju svoje emocije nego muski pa ispada da su zene emotivnije.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,423
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? U anketi nisam ni glasao jer nema trece opcije (npr. podjednako) ... Ne moze se to tek tako reci da su muskarci emotivniji ,,, ili da su to zene ,,, to samo ovisi o osobi, bez obzira na spol ... Istina je da zene vise pokazuju svoje emocije ,,, ali to ne znaci da su emotivnije od muskaraca koji to koliko-toliko uspiju prikriti (u svemu postoje izuzeci pa i po pitanju pokazivanja emocija) ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
e baš tako
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 43
![]() | mislim da tu nema neke usporedbe ..tko je emotivniji..zavisi sve od osobe do osobe...nije sad bitno da li je muškarac ili žena u svakom slučaju Emocije treba pokazati, a ne sakrivati..... ![]()
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 33
Poruka: 42
![]() | Re: Tko je emotivniji? Bila sam u vezi s dečkom koji je bio užasno emotivan, znao je pokazati osjećaje, često se rasplakao samo zato što je sretan jer sam mu došla, jer možemo biti zajedno, a kad smo morali prekinuti (da, morali, zabranjena ljubav) ridao je...nikad nisam mislila da muškarac može toliko plakati .I doživljavam to kao nešto normalno, pokazati osjećaje. Naravno dok je to u nekoj granici pristojnosti, dok to nije neko konstantno cviljenje radi privlačenja pažnje. A muž, npr., potiskuje osjećaje, šuti kad ga nešto muči, zbog toga je imao i problema sa srcem. Fizički je bilo sve u redu, ali se srce ponašalo kao bolesno (hipertofija, lupanje srca, pozlilo mu...). Napravio sve pretrage, sve u redu, pa mu rekli da je to vjerojatno zato jer guta u sebi. A rasplače se samo kad je stvarno voda do grla (npr, kad nam je skoro umro sin, kad smo se gotovo razveli...te neke velike , sudbinske stvari ipak ne može potisnuti). Moje mišljenje je da smo jednako emotivni što se spola tiče. Razlika je od osobe do osobe, a ne u spolu. Veću razliku čini odgoj, koliko se djetetu dopušta da izražava svoje emocije. Pa otuda ispada ta razlika da su cure emotivnije, jer se dečkima od malena usađuje da je plakanje, ili slično pokazivanje emocija pogrešno, da je to za curice, da samo papci plaču. I zato, mame, pustite sinove da pokažu što osjećaju!
__________________ Loving you is heaven, missing you is hell... |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? ja mrzim cmizdravce...
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 433
![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
licemjerno se koriste tim metodama da izmuzu neku korist. frajer šuti i trpi. ali kad pukne - onda završi u crnoj kronici...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.

Grijesiti je ljudski ...

e baš tako