| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Ovisi o karakteru čovjeka!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 36 | 40.91% |
| Žene | | 52 | 59.09% |
| Glasači: 88. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Naravno? A zašto naravno, molio bih te lijepo?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Kako može bit "isti klinac"? Kako iskon, počeklo, ishodište sveg zla u svemiru može bit isto sa nedužnim čovjekom? Kako? O, kako?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Lako - za entitet koji je i sam iskon, počelo i ishodište svega što je zlobno i maliciozno u svemiru. Dakle, za ženu. ![]()
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? mislim da je ovo malo čudna tema, ima svakakvih osoba u oba spola. Možda bi bilo realnije da se tema zove:''Tko više pokazuje emocije?'' ovako je to malo čudno postavljeno ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je emotivniji? Ja mislim da to ovisi o situaciji... nece muskarac plakat dok gleda spanjolske sapunice, a nece ni zena plakat (odnosno hebat majku svima) dok Hrvatska ispadne od Turske... ![]()
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Jesi li siguran da je to bas tako? Ne mora znaciti da zena u datom trenutku nece iskazati emocije kad Hrvatska ispadne od Turske i da nece zaplakati i hebat im mater ,,, kao i da na muskarca ne moze utjecati neka dirljiva scena iz sapunice pa da u tom trenutku ispusti suzu (ne mislim na cmizdrenje) ... Tko je emotivniji muskarci ili zene, tu ne postoji pravilo ,,,, to ne ovisi o spolu ... Mislim da su zene sklonije pokazivanju emocija, ali to ne znaci da su emotivnije od muskaraca ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
« Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?
|
postoje li konačni bezbolni prekidi? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.