Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: edhembeg kao i da na muskarca ne moze utjecati neka dirljiva scena iz sapunice pa da u ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji?
Muškarci 36 40.91%
Žene 52 59.09%
Glasači: 88. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-08-08, 22:43   #111 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,069
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger
Re: Tko je emotivniji?

Citat:
Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
kao i da na muskarca ne moze utjecati neka dirljiva scena iz sapunice pa da u tom trenutku ispusti suzu (ne mislim na cmizdrenje) ...
Na mene ne. Ja se tome smijem a ne da se placem... pa boli mene jel se npr. Mucacha rastala sa Juanom.... jedino kaj mogu mislit o tome je da su producenti dobro to smislili...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 22:49   #112 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,616
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Niti na mene te scene ne utjecu, pa da bi zaplakao, ali moguce da na nekog muskarca i moze utjecati u jednom trenutku ,,, i upravo je to ono o cemu govorim ,,, to iskazivanje emocija ovisi od osobe do osobe ,,, tu nema pravila i nema veze sa spolom ...
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 07:43   #113 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-08-07
Godina: 15
Poruka: 2,079
dropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
Na mene ne. Ja se tome smijem a ne da se placem... pa boli mene jel se npr. Mucacha rastala sa Juanom.... jedino kaj mogu mislit o tome je da su producenti dobro to smislili...
istina, potpisuem
dropa99 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-08, 03:13   #114 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-08
Poruka: 42
katica7 se izdvaja iz mase

iako sam dala glas za žene, odgovor je: hmmm
žene se čine emotivnijima jer (velika većina njih) bez beda pokazuju svoje osjećaje. muškarci su isto jako emotivni, al to je ona njihova spika: "dečki ne plaču" i "nemoj biti pi*da"...oni uvijek "moraju" bit snažni i zato ne pokazuju osjećaje (naravno, govorim o većini).
katica7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-08, 06:37   #115 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 40
Poruka: 142
Maja Cvj. se izdvaja iz mase

Plač nije jedini dokaz-pokazatelj da su žene emotivnije,one samo time pokazuju svoje istinsko trenutno stanje duha.
Jednostavno, hormonski smo malo drugačijeg sastava i zbog toga emotivnije.Posle menopauze,to se menja...
Maja Cvj. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-08, 09:44   #116 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,141
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

hoces da kazes da ste poslije menopauze kucke
Star 13-11-08, 10:49   #117 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-06
Godina: 26
Poruka: 119
v.d. se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku v.d. Pošalji poruku preko MSN-a korisniku v.d.

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Naravno, ali sad generaliziramo....znači općenito...

EDIT: Koliko se cura propucalo ili raznijelo bombom ili ne znam ni ja više šta zbog ljubavnih jada.....je da su primjeri blagu u k***u, ali ipak su primjeri...
bojim se da si promašio cijeli nogomet...
muškarci se ne ubijaju radi emocija , ubijaju se radi povrijeđenog EGA. I da muškarci imaju jači EGO
Odgovori sa citatom
Star 13-11-08, 10:53   #118 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,892
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja mislim da su muškarci, samo im treba dati povoda i gori su od žena što se tiče emocija.

Žene su ko pčelice, malo bi, malo ne bi, onda se plaču, onda opet Jovo na novo. Kod muškaraca nije tako. Ako se zaljube to je to.

Opet ovisi o osobi.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-08, 10:58   #119 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,141
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

pa da, ko pčele ste puno zujite a malo meda dajete

Star 13-11-08, 11:01   #120 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-10-08
Poruka: 223
zaneti.m se izdvaja iz masezaneti.m se izdvaja iz mase

Žene su emotivnije.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114