| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: edhembeg kao i da na muskarca ne moze utjecati neka dirljiva scena iz sapunice pa da u ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 36 | 40.91% |
| Žene | | 52 | 59.09% |
| Glasači: 88. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je emotivniji? Na mene ne. Ja se tome smijem a ne da se placem... pa boli mene jel se npr. Mucacha rastala sa Juanom.... jedino kaj mogu mislit o tome je da su producenti dobro to smislili...
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #112 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Niti na mene te scene ne utjecu, pa da bi zaplakao, ali moguce da na nekog muskarca i moze utjecati u jednom trenutku ,,, i upravo je to ono o cemu govorim ,,, to iskazivanje emocija ovisi od osobe do osobe ,,, tu nema pravila i nema veze sa spolom ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko je emotivniji? Citat:
![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... | |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-08 Lokacija: vž
Poruka: 42
![]() | Re: Tko je emotivniji? iako sam dala glas za žene, odgovor je: hmmm ![]() žene se čine emotivnijima jer (velika većina njih) bez beda pokazuju svoje osjećaje. muškarci su isto jako emotivni, al to je ona njihova spika: "dečki ne plaču" i "nemoj biti pi*da"...oni uvijek "moraju" bit snažni i zato ne pokazuju osjećaje (naravno, govorim o većini). ![]() |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07 Godina: 40
Poruka: 142
![]() | Re: Tko je emotivniji? Plač nije jedini dokaz-pokazatelj da su žene emotivnije,one samo time pokazuju svoje istinsko trenutno stanje duha. Jednostavno, hormonski smo malo drugačijeg sastava i zbog toga emotivnije.Posle menopauze,to se menja... ![]() |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Tko je emotivniji? Citat:
muškarci se ne ubijaju radi emocija , ubijaju se radi povrijeđenog EGA. I da muškarci imaju jači EGO
__________________ Nemam sig... | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Ja mislim da su muškarci, samo im treba dati povoda i gori su od žena što se tiče emocija. Žene su ko pčelice, malo bi, malo ne bi, onda se plaču, onda opet Jovo na novo. Kod muškaraca nije tako. Ako se zaljube to je to. Opet ovisi o osobi.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
« Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?
|
postoje li konačni bezbolni prekidi? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.