Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Ako bih baš morao uspoređivat, rekao bi da su žene sposobnije za puno jače negativne emocije - mržnju, osvetoljubivost, ljubomoru, ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji?
Muškarci 24 38.71%
Žene 38 61.29%
Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-08, 16:01   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto
Re: Tko je emotivniji?

Ako bih baš morao uspoređivat, rekao bi da su žene sposobnije za puno jače negativne emocije - mržnju, osvetoljubivost, ljubomoru, zlopamćenje...

Naravno, to proizlazi iz same ženske biti koja je - kao što svi znamo - zla, podla i pokvarena.

Dakle, ja tvrdim da su žene emotivnije, ali samo zato što puno intenzivnije doživljavaju i ispoljavaju negativne emocije. U tom segmentu su daleko superironije muškarcima.

[/quote]

hahaha ti si neumorni zenomrzac...
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:02   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Naravno da i ja mislim da to ovisi o osobi, a ne spolu, i svi ljudi su emotivni samo neko to više pokazuje neko manje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:03   #13 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
hahaha ti si neumorni zenomrzac...
Tko, ja? Ženomrzac? Ne.

Ja ne mrzim žene, ja sam samo spoznao istinsku žensku prirodu. To nije mržnja, to je epifanija.

Doduše, nisam se još pomirio sa tom i takvom ženskom prirodom, ali radim na tome, trudim se... možda se jednog dana i pomirim s tim...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:06   #14 (permalink)
prof. Foruma

Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Jos malo ce to tvoje stajaliste prerasti u postulat
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:08   #15 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ako već nije, trebalo bi.

To bi trebalo pisat iznad krevetića svake novorođene muške bebe u rodilištu, tako da se ljudi od malih nogu uče i pripremaju za životne nedaće

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:11   #16 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Jos malo ce to tvoje stajaliste prerasti u postulat
Agness ne govori mi nista, toliko to ponavlja da sam to sanjala...
Pocelo mi je ulazit u podsvjest.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:13   #17 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Pocelo mi je ulazit u podsvjest.
I? Kakva je posljedica?

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:13   #18 (permalink)
prof. Foruma

Salim se naravno, zene su opet zene, i toliko nas volite da ni sami niste svjesni...
Bojim se da ces umrijeti nesretan nedocekavsi priznanje za zalaganje u temi ''zene'',
Stoga, mijenjaj plocu ili nastavi plivat uzvodno kao i dosad
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:14   #19 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Evo, damfisk je primjer kao što sam naveo u postu - pretjerane emotivnosti koja je samo javlja kod muških. Sad je počeo generalizirat da su sve žene iste...

Iako bi se djelomično i složio... ali neću. Naći ćeš damfisče opet jednom onu pravu samo ćeš ovaj puta biti oprezan i manje emotivan.
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:16   #20 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
I? Kakva je posljedica?
Nisam sigurna jos... Al mislim da postajem losa osoba od tog sna.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108