Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić Evo, damfisk je primjer kao što sam naveo u postu - pretjerane emotivnosti koja je samo javlja ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji?
Muškarci 24 38.71%
Žene 38 61.29%
Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-08, 16:16   #21 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Tko je emotivniji?

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Evo, damfisk je primjer kao što sam naveo u postu - pretjerane emotivnosti koja je samo javlja kod muških. Sad je počeo generalizirat da su sve žene iste...

Iako bi se djelomično i složio... ali neću. Naći ćeš damfisče opet jednom onu pravu samo ćeš ovaj puta biti oprezan i manje emotivan.
"ona prava" ne postoji. To je podla laž koju su smislile - naravno - žene. (a tko drugi?)

Postoji samo "ona-čije-si-laži-i-zloću-spreman-trpit". U prevodu - ne postoji prava žena. Postoji dovoljno naivan (ili dovoljno glup) muškarac.

ma daj molim te.... Nije valjda da i ti vjeruješ u te pizdarije o "pravoj"?

U tu priču o "onoj pravoj koja će naić" vjeruju samo još nedozrela dječica poput onog nesretnika koji je otvorio onu temu na kojoj priča o nekoj curi koja se naokolo puca sa svim živim i neživim a njemu sere kako joj je on poseban, pa se on jadničak premišlja da lik da joj da još jednu, ali ovaj put stvarno STVARNO zadnju (jubilarnu stodevedesetiosmu) šansu...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 04-03-08 u 16:19.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:19   #22 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Ako tako misliš onda ti ja najbolje riješenje da budeš jebač. Nađi - pojebi - odjebi. Tako se nećeš (valjda) niti za jednu vezat i onda nećeš biti povrijeđen.

Odošmo mi u offtopic. A kad smo emotivni.

EDIT: Pa trenutno ne vjerujem ni ja ali možda mi se stajalište sa vremenom, godinama ili pravom vezom promijeni.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 04-03-08 u 16:22.
MalikTintilinić je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:20   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Ma da, zene su tu u prednosti jer postoje ''savrseni''muskarci...
1:0
savrseni muskarci protiv bjelosvjetskih opajdara. ole!!!
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:24   #24 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ako tako misliš onda ti ja najbolje riješenje da budeš jebač. Nađi - pojebi - odjebi. Tako se nećeš (valjda) niti za jednu vezat i onda nećeš biti povrijeđen.
Kao što rekoh... trudim se pomirit sa gorenavedenom spoznajom.. trudim se...

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Ma da, zene su tu u prednosti jer postoje ''savrseni''muskarci...
1:0
savrseni muskarci protiv bjelosvjetskih opajdara. ole!!!

Šta je to "bjelosvjetski opajdar"?

Ne znam da li postoje "savršeni muškarci"... ali, vjerovatno ne postoje. I ta priča o "savršenom muškarcu" je također podla i zlobna (a kakva druga?) ženska prevara, pomoću koje konstantno tjeraju mušarce da se osjećaju nesigurno, nedovoljno dobro i insuficijentno, jer ne odgovaraju (i nikad neće odgovarat) tom nekom "savršenom" kojeg žene traže.

A takav ne postoji, naravno.

Zlobno, pokvareno i podlo. Ukratko - ženski.

P.S. Danas sam u formi...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:25   #25 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Zbog damfiskove emotivnosti glasala sam za muskarce... I mrznja je emocija. Ili obrambeni mehanizam, ali i to dolazi zbog emocija.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:28   #26 (permalink)
women loving misogynist

Opet vi žene moju spoznaju vaše istinske prirode tumačite kao mržnju.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:34   #27 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Pa ako si spoznao da smo stvarno takve onda si budala ako nas ne mrzis. Svatko normalan bi mrzija podle,lazljive,zlobne osobe... Ili ti volis takve ljude?

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:34   #28 (permalink)
prof. Foruma

Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Bjelosvjetske opajdare je duhoviti naziv za zene (barem je meni duhovit)
A ne, potpuno pogresno Eva, Damfisk ne pokazuje nimalo mrznje, ovo sve sto on kaze je potpuno iz ljubavi prema zenama s namjerom da im ukaze na njihov los utjecaj na jadne nam deckice...
Samo tako naprijed, cmok Damfisk
Hahaha, ma salim se, sad vas pozdravljam i nadam se da cete se uskoro naci u nekoj temi sa vise smisla i konstruktivnog razgovora, ovo je postalo ''vodu vari, vodu ladi, vode vazda manje''
Pozzic
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:34   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

žene su emotivnije.
evo npr. muško kad te mrzi on te zvekne šakon i mirna bosna,
al žena kad te mrzi, onda bjež
e to je prava emocionalnost
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:35   #30 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
žene su emotivnije.
evo npr. muško kad te mrzi on te zvekne šakon i mirna bosna,
al žena kad te mrzi, onda bjež
e to je prava emocionalnost
Dobar!!! Ovo je teorija
(mislim bez sake, naravno)
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108