| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić Evo, damfisk je primjer kao što sam naveo u postu - pretjerane emotivnosti koja je samo javlja ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 24 | 38.71% |
| Žene | | 38 | 61.29% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
Postoji samo "ona-čije-si-laži-i-zloću-spreman-trpit". U prevodu - ne postoji prava žena. Postoji dovoljno naivan (ili dovoljno glup) muškarac. ma daj molim te.... Nije valjda da i ti vjeruješ u te pizdarije o "pravoj"? U tu priču o "onoj pravoj koja će naić" vjeruju samo još nedozrela dječica poput onog nesretnika koji je otvorio onu temu na kojoj priča o nekoj curi koja se naokolo puca sa svim živim i neživim a njemu sere kako joj je on poseban, pa se on jadničak premišlja da lik da joj da još jednu, ali ovaj put stvarno STVARNO zadnju (jubilarnu stodevedesetiosmu) šansu...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 04-03-08 u 16:19. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko je emotivniji? Ako tako misliš onda ti ja najbolje riješenje da budeš jebač. Nađi - pojebi - odjebi. Tako se nećeš (valjda) niti za jednu vezat i onda nećeš biti povrijeđen. Odošmo mi u offtopic. A kad smo emotivni. ![]() EDIT: Pa trenutno ne vjerujem ni ja ali možda mi se stajalište sa vremenom, godinama ili pravom vezom promijeni.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 04-03-08 u 16:22. |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
Citat:
Šta je to "bjelosvjetski opajdar"? Ne znam da li postoje "savršeni muškarci"... ali, vjerovatno ne postoje. I ta priča o "savršenom muškarcu" je također podla i zlobna (a kakva druga?) ženska prevara, pomoću koje konstantno tjeraju mušarce da se osjećaju nesigurno, nedovoljno dobro i insuficijentno, jer ne odgovaraju (i nikad neće odgovarat) tom nekom "savršenom" kojeg žene traže. A takav ne postoji, naravno. Zlobno, pokvareno i podlo. Ukratko - ženski. ![]() P.S. Danas sam u formi... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Zbog damfiskove emotivnosti glasala sam za muskarce... I mrznja je emocija. Ili obrambeni mehanizam, ali i to dolazi zbog emocija. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Opet vi žene moju spoznaju vaše istinske prirode tumačite kao mržnju. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Pa ako si spoznao da smo stvarno takve onda si budala ako nas ne mrzis. Svatko normalan bi mrzija podle,lazljive,zlobne osobe... Ili ti volis takve ljude?
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Bjelosvjetske opajdare je duhoviti naziv za zene (barem je meni duhovit) A ne, potpuno pogresno Eva, Damfisk ne pokazuje nimalo mrznje, ovo sve sto on kaze je potpuno iz ljubavi prema zenama s namjerom da im ukaze na njihov los utjecaj na jadne nam deckice... Samo tako naprijed, cmok Damfisk ![]() Hahaha, ma salim se, sad vas pozdravljam i nadam se da cete se uskoro naci u nekoj temi sa vise smisla i konstruktivnog razgovora, ovo je postalo ''vodu vari, vodu ladi, vode vazda manje'' Pozzic |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? žene su emotivnije. evo npr. muško kad te mrzi on te zvekne šakon i mirna bosna, al žena kad te mrzi, onda bjež ![]() e to je prava emocionalnost
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

Ili obrambeni mehanizam, ali i to dolazi zbog emocija.