Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Pa ako si spoznao da smo stvarno takve onda si budala ako nas ne mrzis. Svatko ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji?
Muškarci 33 42.31%
Žene 45 57.69%
Glasači: 78. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-08, 16:38   #31 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Tko je emotivniji?

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Pa ako si spoznao da smo stvarno takve onda si budala ako nas ne mrzis. Svatko normalan bi mrzija podle,lazljive,zlobne osobe... Ili ti volis takve ljude?
Pa već sam rekao - u tome i jest paradoks i tragedija ljudskog postojanja...

Žene su takve kakve jesu, ali opet ih volimo.

Kužiš? Tragedija...

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
''vodu vari, vodu ladi, vode vazda manje''
Nikad čuo za ovu poslovicu.

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
žene su emotivnije.
evo npr. muško kad te mrzi on te zvekne šakon i mirna bosna,
al žena kad te mrzi, onda bjež
e to je prava emocionalnost
Kao što rekoh - žene su emotivnije jer jače doživljavaju negativne emocije. A to, naravno, proizlazi iz prirode ženskog stvorenja, koja je crna, najcrnja, da crnja ne može bit.

Logično, zar ne?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:39   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,592
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja priznajem da ja znam planut i po tom pitanju sam dosta impulzivna, al sad baš da ću se raspekmezit na nekog slatkog psića ili naljutit na svaku uvredu,neću!!

a damfisk-postoje 4 osnovne emocije:radost
tuga
ljutnja
strah
ostale su kompleksne i sastoje se od osnovnih....a ti najviše od svega osjećaš ljutnju
nespretna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:41   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Nije bitno jesi li cuo za poslovicu ili ne, jesi li je razumio?
To je bitno, kapisi?
A dobar si, moram ti objasnjavat sta god napisem...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:42   #34 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
A dobar si, moram ti objasnjavat sta god napisem...

Aha. To se, inače, zove podjebavanje...

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
a ti najviše od svega osjećaš ljutnju
Opet...

NIje ljutnja. Nije mržnja. Nije ništa od toga...

Nego epifanija, prosvjetljenje, spoznaja bitka...

kužiš?
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:47   #35 (permalink)
prof. Foruma

Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Da, podjebavanje s tvoje strane!
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:48   #36 (permalink)
doctor queñones

Upravo tako.

Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:50   #37 (permalink)
prof. Foruma

Mrsh
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:52   #38 (permalink)
doctor queñones

hehehehe

Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 17:02   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 882
ris mb je zabranio reputaciju

Neznam baš dali se može svrstat u emociju ali je jeko opasna: ljubomora
A što je netko prije spomenia pogledajte muške nakon par pivi e to je pravi izljev emocija virujte mi
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 17:11   #40 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja sam glasala da su muškarci emotivniji. Zato kaj jesu. Barem ja tako mislim i vjerujem. Ali većina njih to nebi priznala. Oni su jači fizički, ali u psihi su ponekada kao listić otpuhivi.

Žena će priznati: ako joj daš potvrdan odgovor - ostat će.
Ako ne - u stanju je otići i nežaliti za nečim što ne ide...
Barem je tako kaj sam mogla naučiti iz vlastitog iskustva i iz iskustva ljudi oko mene, bližnjih.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114