| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Pa ako si spoznao da smo stvarno takve onda si budala ako nas ne mrzis. Svatko ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 33 | 42.31% |
| Žene | | 45 | 57.69% |
| Glasači: 78. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
Žene su takve kakve jesu, ali opet ih volimo. Kužiš? Tragedija... Nikad čuo za ovu poslovicu. Citat:
Logično, zar ne? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko je emotivniji? ja priznajem da ja znam planut i po tom pitanju sam dosta impulzivna, al sad baš da ću se raspekmezit na nekog slatkog psića ili naljutit na svaku uvredu,neću!! ![]() a damfisk-postoje 4 osnovne emocije:radost tuga ljutnja strah ostale su kompleksne i sastoje se od osnovnih....a ti najviše od svega osjećaš ljutnju ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Aha. To se, inače, zove podjebavanje... Opet... NIje ljutnja. Nije mržnja. Nije ništa od toga... Nego epifanija, prosvjetljenje, spoznaja bitka... kužiš? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Upravo tako. ![]() ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? hehehehe ![]()
| | |
| | #40 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Ja sam glasala da su muškarci emotivniji. Zato kaj jesu. Barem ja tako mislim i vjerujem. Ali većina njih to nebi priznala. Oni su jači fizički, ali u psihi su ponekada kao listić otpuhivi. Žena će priznati: ako joj daš potvrdan odgovor - ostat će. Ako ne - u stanju je otići i nežaliti za nečim što ne ide... Barem je tako kaj sam mogla naučiti iz vlastitog iskustva i iz iskustva ljudi oko mene, bližnjih.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.