| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Ja sam glasala da su muškarci emotivniji. Zato kaj jesu. Barem ja tako mislim i vjerujem. Ali većina ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 24 | 38.71% |
| Žene | | 38 | 61.29% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Tko je emotivniji? Citat:
![]() Ali žene znaju dosta podjebavat.Prilično kurvinski ali ok i kad je frajer ubi na mrtvo ime onda je on kriv. Nemojte podjebavat psihu.To je nešto najgore. Muškarci znaju i dosta primat sranja bez da to ima nekakvih utjecaja na njihovu psihu i nikom ništa. Kažeš mu nešto što bi ga moglo povrijedit,nešto o izgledu,ok shvatit će to kao savjet da promijeni to što ne valja.A nešto kažeš ženi o nečemu što ne valja i odma će uzvratit jadnim komentarima " Ti si ništa ! , Ti si glup .Pogledaj se kako si jadan " etc. Daj se plz upucajte sa tim komentarima.A svi znamo da takva vrsta komentara najviše boli.![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
Žene puno rijeđe žale za bilo čim, a pogotovo za muškarcima. Sad ću ponavljat već rečeno, sve ovisi od osobe do osobe. Muškarci su možda ipak malo više emotivni, iako to pokušavamo sakrit da nas ne proglase plačipizdama. ![]() Damfisk - Samo tako nastavi ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 29
![]() | Re: Tko je emotivniji? Mislim da su podjednako emotivni, i da se to više razlikuje od osobe do osobe. Jedino što su žene generalno sklonije iskazivanju emocija, a muškarci ih češće drže u sebi pa zbog toga mnogi smatraju da su žene emotivnije. Ali naravno da postoje iznimke; znam nekoliko muškaraca koji su emotivni i zbog toga mi nekad djeluju manje samopouzdano no opet kod emotivnih žena to ne primjećujem. Vjerojatno zbog toga se muškarci suzdržavaju od pokazivanja osjećaja, no nešto opet procuri. Inače ne volim preosjećajne osobe koje se rasplaču zbog sitnice ![]()
__________________ Mea virtute me involvo |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? obozavam tipove koji se ne srame pokazati emocije...i da, emotivniji su od nas cura
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
Argumente kao reakcija na izgled poput "ti si glup" i sl dati će neka pubertetlija. Sigurno ne odrasla i izgrađena osoba ![]() I još evo samo sitnica kaj se tiče fizičkog izgleda - jesi igdje vidio ili pročitao kako cure hvale i daju gigalomanske nazive svojim cicama ili se ljute na spominjanje (komentare) veličine istih? ![]() Dok muški redom staju u obranu svojih pitona, udava i sličnih naziva. I nedaj ti Bože komentirati ili reći da je mali ako slučajno pita nikada to komentirati. I način vožnje ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 04-03-08 u 20:11. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? naravno da ovisi o osobi al mislim da je zenska populacija emotivnija u mojoj okolini
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko je emotivniji?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? uuu 12:12 the plot thickens ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

Daj se plz upucajte sa tim komentarima.A svi znamo da takva vrsta komentara najviše boli.

nikada to komentirati. I način vožnje