Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Ja sam glasala da su muškarci emotivniji. Zato kaj jesu. Barem ja tako mislim i vjerujem. Ali većina ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji?
Muškarci 24 38.71%
Žene 38 61.29%
Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-08, 17:53   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Tko je emotivniji?

Citat:
Ja sam glasala da su muškarci emotivniji. Zato kaj jesu. Barem ja tako mislim i vjerujem. Ali većina njih to nebi priznala. Oni su jači fizički, ali u psihi su ponekada kao listić otpuhivi.
Istina.Jesu osjetljiviji ali to ne pokazuju,Možda malo ali skoro ne.Mi trpimo sranja dok se ne nakupi u nama i onda na kraju isplačemo more.

Ali žene znaju dosta podjebavat.Prilično kurvinski ali ok i kad je frajer ubi na mrtvo ime onda je on kriv.

Nemojte podjebavat psihu.To je nešto najgore.
Muškarci znaju i dosta primat sranja bez da to ima nekakvih utjecaja na njihovu psihu i nikom ništa.
Kažeš mu nešto što bi ga moglo povrijedit,nešto o izgledu,ok shvatit će to kao savjet da promijeni to što ne valja.A nešto kažeš ženi o nečemu što ne valja i odma će uzvratit jadnim komentarima " Ti si ništa ! , Ti si glup .Pogledaj se kako si jadan " etc.Daj se plz upucajte sa tim komentarima.A svi znamo da takva vrsta komentara najviše boli.
Replica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 17:54   #42 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja sam glasala da su muškarci emotivniji. Zato kaj jesu. Barem ja tako mislim i vjerujem. Ali većina njih to nebi priznala. Oni su jači fizički, ali u psihi su ponekada kao listić otpuhivi.

Žena će priznati: ako joj daš potvrdan odgovor - ostat će.
Ako ne - u stanju je otići i nežaliti za nečim što ne ide...
Barem je tako kaj sam mogla naučiti iz vlastitog iskustva i iz iskustva ljudi oko mene, bližnjih.
Ovo je istina.
Žene puno rijeđe žale za bilo čim, a pogotovo za muškarcima.

Sad ću ponavljat već rečeno, sve ovisi od osobe do osobe.
Muškarci su možda ipak malo više emotivni, iako to pokušavamo sakrit da nas ne proglase plačipizdama.

Damfisk - Samo tako nastavi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 18:19   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 29
Arnoud se izdvaja iz mase

Mislim da su podjednako emotivni, i da se to više razlikuje od osobe do osobe. Jedino što su žene generalno sklonije iskazivanju emocija, a muškarci ih češće drže u sebi pa zbog toga mnogi smatraju da su žene emotivnije. Ali naravno da postoje iznimke; znam nekoliko muškaraca koji su emotivni i zbog toga mi nekad djeluju manje samopouzdano no opet kod emotivnih žena to ne primjećujem. Vjerojatno zbog toga se muškarci suzdržavaju od pokazivanja osjećaja, no nešto opet procuri. Inače ne volim preosjećajne osobe koje se rasplaču zbog sitnice
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 19:50   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,817
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

obozavam tipove koji se ne srame pokazati emocije...i da, emotivniji su od nas cura
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 20:07   #45 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Muškarci znaju i dosta primat sranja bez da to ima nekakvih utjecaja na njihovu psihu i nikom ništa.
Kažeš mu nešto što bi ga moglo povrijedit,nešto o izgledu,ok shvatit će to kao savjet da promijeni to što ne valja.A nešto kažeš ženi o nečemu što ne valja i odma će uzvratit jadnim komentarima " Ti si ništa ! , Ti si glup .Pogledaj se kako si jadan " etc.Daj se plz upucajte sa tim komentarima.A svi znamo da takva vrsta komentara najviše boli.

Argumente
kao reakcija na izgled poput "ti si glup" i sl dati će neka pubertetlija. Sigurno ne odrasla i izgrađena osoba

I još evo samo sitnica kaj se tiče fizičkog izgleda - jesi igdje vidio ili pročitao kako cure hvale i daju gigalomanske nazive svojim cicama ili se ljute na spominjanje (komentare) veličine istih?

Dok muški redom staju u obranu svojih pitona, udava i sličnih naziva. I nedaj ti Bože komentirati ili reći da je mali ako slučajno pita nikada to komentirati. I način vožnje

Zadnji Uredio dorina : 04-03-08 u 20:11.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 20:19   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

10:10....

Zanimljivo...

A nije bitka spolova, da je svak glasa za svoje i to.....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 20:26   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

naravno da ovisi o osobi
al mislim da je zenska populacija emotivnija u mojoj okolini
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 20:54   #48 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Mislim da to ovisi o osobi a ne o spolu...
Sve je rečeno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 21:13   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Dok muški redom staju u obranu svojih pitona, udava i sličnih naziva.
HEY !!!!

Moj nije piton ! Moj je sljepić !
Nekad zna biti i kobra ili najbolje zvečarka...
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 22:05   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

uuu
12:12
the plot thickens
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108