| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; 12:12...sada....za kog glaso...pa za sebe bokte....muskarci miljama emotivniji od zena...damfiskove teorije koje se primjenjuju ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 24 | 38.71% |
| Žene | | 38 | 61.29% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko je emotivniji? 12:12...sada....za kog glaso...pa za sebe bokte....muskarci miljama emotivniji od zena...damfiskove teorije koje se primjenjuju u praksi vec godinama, to potvrduju...uzmimo samo primjer prekida....pravo zatelebano muskarce ce ridat i tulit po nekolko mjeseci a zena ? maahhh....odmahnut ce glavom i za najmanje 2-3 mjeseca vec bit u zagrljaju.....ne...ne...ne.....ne u zagrljaju vec u krevetu drugoga koji ju prasi bez milosti...stas.....zlo zla... ja prelazim medu damfiskove ucenike...nikakva sila me nece zaustavit.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Tko je emotivniji? Citat:
![]() Jednostavno stvari se dešavaju, ali isto mislim da žene više razmišljaju o ovim svjetovnim, uobičajenim stvarima tipa (istina je, ne u pojedinačnim slučajevima, već pričam o postocima općenito) status u društvu, novac, sigurna budućnost itd.... Muškarci su emotivne "blese" (opet, ili jesu ili nisu, ali više jesu po mojim iskustvima u promatranju drugih ljudi) emotivno puno više nestabilniji od žena....evo da objasnim zašto moj glas ide za muškarce... A ta nemogućnost ili neobaziranje toliko na kontrolu svojih emocija automatski povlači za sobom veću emotivnost....jel' ako emocije možeš iskontrolirat, onda one nisu jače od tebe i samim tim si ustvari emotivnija osoba...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
uh. jeba te sta isprica, morat cu na papir stavit ovu teoriju pa je malo razradit... | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je emotivniji? nisam glasala.. ne znam.. ne mogu se odlucit mislim da su i muskarci i zene jednako emotivni, razlika je u shvacanju, prihvacanju, ispoljavanju svojih emocija.. cak i sto se toga tice, nema neke razlike, samo se sluze razlicitim sredstvima i nacinima kako bi pokazali svoje emocije..
__________________ |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Mislim uopceno gledajuci da zene stvarno jesu emotivnije, bez obzira sto sama ne spadam u tu kategoriju... Zene sve rade s puno vise emocije od muskaraca, imaju onaj neki radar, mada su emotivni muskici (umjereno emotivni, ne bas da im trebam mamu glumit) nesto najsladje sto ti se moze desiti... ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Netočno. Žene uopće nisu emotivne. Naime, da bi imao emocije moraš bit čovjek, moraš pripadat ljudskom rodu. Emocija je obilježje ljudskog bića. A općepoznato je, i više puta znanstveno dokazano da žene nisu ljudi. Žene su - žene. Posebna biološka kategorija. Ergo Žene nisu emotivne.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.