Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Naime, da bi imao emocije moraš bit čovjek, moraš pripadat ljudskom rodu. Emocija je obilježje ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji?
Muškarci 33 42.31%
Žene 45 57.69%
Glasači: 78. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-08, 14:25   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,003
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Tko je emotivniji?

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Naime, da bi imao emocije moraš bit čovjek, moraš pripadat ljudskom rodu. Emocija je obilježje ljudskog bića.
hmm.. zivotinje nemaju emocije?
Star 05-03-08, 14:27   #62 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Zavisi. Životinje muškog spola imaju, a životinje ženskog spola nemaju.

I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 14:32   #63 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Ja apsolutno podrzavam Damfiska, i evo vec se sama u uredu crvenim sto me majka unesreci i rodi kao zensko...
Moj doprinos u zamjenu da blaze gledate na tu sramotu sta sam zensko, je da podrzavam Damfiska u svakom njegovom verbalnom razbacivanju, kao i nasumicnim mislima koje ponekad i imaju smisao...
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 20:45   #64 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 69
real0slut se izdvaja iz mase

Mislim da sve to ovisi od osobe do osobe i karakteru....Al sve u svemu mislim da smo i muškarci i žene jednako emotivni al to na različite načine pokazujemo...
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 22:08   #65 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,333
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Netočno.

Žene uopće nisu emotivne. Naime, da bi imao emocije moraš bit čovjek, moraš pripadat ljudskom rodu. Emocija je obilježje ljudskog bića.

A općepoznato je, i više puta znanstveno dokazano da žene nisu ljudi. Žene su - žene. Posebna biološka kategorija.

Ergo

Žene nisu emotivne.
Pa ti si glasa za zene koliko se ja sicam.
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 23:59   #66 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,084
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Mislim da su i žene i muškarci emotivni i naravno zavisi od osobe ali sam ipak glasala za žene jer one to pokazuju više nego muškarci...
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 01:34   #67 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Žene nisu emotivne.
Ma jel` da? Onda ocito nisi doživio ženski pms

Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 06:22   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 2,214
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

žene

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 07:33   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,693
laaCoo se izdvaja iz mase

mislim da su žene :/
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 10:35   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ma jel` da? Onda ocito nisi doživio ženski pms

da, a žena se posred kafane ubila bombom u tom pmsu zbog neuzvraćene ljubavi.....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113