| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Naime, da bi imao emocije moraš bit čovjek, moraš pripadat ljudskom rodu. Emocija je obilježje ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 33 | 42.31% |
| Žene | | 45 | 57.69% |
| Glasači: 78. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Zavisi. Životinje muškog spola imaju, a životinje ženskog spola nemaju. ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Ja apsolutno podrzavam Damfiska, i evo vec se sama u uredu crvenim sto me majka unesreci i rodi kao zensko... Moj doprinos u zamjenu da blaze gledate na tu sramotu sta sam zensko, je da podrzavam Damfiska u svakom njegovom verbalnom razbacivanju, kao i nasumicnim mislima koje ponekad i imaju smisao... ![]() |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: Tko je emotivniji? Mislim da sve to ovisi od osobe do osobe i karakteru....Al sve u svemu mislim da smo i muškarci i žene jednako emotivni al to na različite načine pokazujemo... ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Mislim da su i žene i muškarci emotivni i naravno zavisi od osobe ali sam ipak glasala za žene jer one to pokazuju više nego muškarci...
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? žene
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.