| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Zavisi od osobe do osobe, a ne o spolu... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 33 | 42.31% |
| Žene | | 45 | 57.69% |
| Glasači: 78. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-06 Godina: 27
Poruka: 25
![]() | Re: Tko je emotivniji? muškarci definitivno. žene su odlučnije, to priznam. emotivnije? vole pričati o tome. bivša hajpasenzibilna cura (inače normalna cura nesklona ekscesnim situacijama) mi pri prekidu mrtva ozbiljna kaže da želi i mora jedno duže vrijeme biti solo da sredi faks i ostalo ( ). mislim si ajd ako već iskreno voliš nije problem apstinirati od drugih žena + one krize povremeno ublažavati povremenim kupljenjem sa dotičnom. odjednom ku-ku: "jel mi možeš pomoći doći do informacija o jednom dečku sa mog faksa?"(ne tako izravno, ali doslovno isto značenje) ![]() ono jebo te led, hipersenzibilnost??? prema kome? prema samoj sebi sa switch on/off prekidačem za ostale kojima je stalo do tebe i kojima takvo bezosjećajno pitanje stvara rane na želudcu? ako se gleda u nekom okviru normalna cura/normalni dečko, cura kaže da je emotivna, a dečko to drži u sebi i onda si jebe sve po spisku kad emotivka napravi switch off. ako tad nisam opet zapalio znači da sam već par mjeseci ponosni nepušač i da ću to i ostati. da neću opet popušiti na žensku osjećajnost... nisam tako siguran, ipak mi muški imamo glavu koja ne sluša razum, a onda se uključi i srce... ![]() |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Banned | Re: Tko je emotivniji? ako moram glasati glasam za žene jel više pokazuju svoje osječaje.. ali muški su zapravo prikriveno emotivni... možda ne govore dovoljno šta osječaju,ali su prepuni emocija-čak neki i više nego žene.. neke žene su slatkoriječive pa jedan dan govore jednom dečku "volim te najviše,ti si mi sve.." bla bla... a drugi dan su već s drugim. pa di je ta ljubav onda? neki muški su također slatkoriječivi i time privlače cure-zapravo oni koji puno pričaju ne osječaju tak ko što kažu... nisu dovoljne riječi,važna su djela... nije dovoljno nekome reć "volim te" važno je to nekome dokazati i pokazati... |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 883
![]() | Re: Tko je emotivniji? ZZZZZZZZ čovječe vjeruj mi znam kako ti je! Ja sam odma reko da su muški emotivniji a žene samo svoje emocije više pokazuju iako nisu emotivnije. ![]() Ja sam dugo vremena trčao za jednom curom koja je išla samnom u raz u srednju. U početku koa svidjao se ja njoj ona meni ništa ozbiljno al poslije kad sam se ja malo zapalio za nju počeo sam dobivat odjebe i tak ono jebala me u zdrav mozak srala po meni a kad sam ja zabrio sa jednom curom zove me za pola sata i kaže da joj se jako svidjam itd i krane prica da se ja igram sa njenim emocijama ja stoka itd Kakve emocije? žene to nemaju![]() Btw o tome da to treba pokazaz ja sam napravio sve ono sve na kraju sam počeo pravit budalu od sebe Žene nemaju emocije |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Meni se cini da se svatko ovdje češe tamo gdje ga svrbi, kao sto i leži u ljudskoj prirodi, jel... Ja sam cesce nailazila na emotivne muskarce, dok sam ja malo manje emotivna (uh kako su me sve znali nazivati )ali generalno mislim da su zene kvantitativno emotivnije, dok muski su kvalitetniji emotivci... Ja spadam u kvalitativne emotivke, eto da znate... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-06 Godina: 27
Poruka: 25
![]() | Re: Tko je emotivniji? ris i neukrotiva su malo fulali. ne možeš pričati o ozbiljnim emocijama tamo gdje cura/tip upozna nekog, za tjedan dana joj taj/ta kaže da ju voli i pojebe ju. to je zajeb, lakovjernost, glupost, šta god samo ne ozbiljne emocije. ![]() agness je bar priznala ono što je jasno ko dan. žene su kvantitavno emotivnije (lijep cvijet, zalazak sunca, koza i jarac prave malo jare, lesi se vraća kući, pa ajmo u plač), a muški kvalitativno (ljubav, prijateljstvo, iskrenost, povjerenje). bravo agness ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:00.

). mislim si ajd ako već iskreno voliš nije problem apstinirati od drugih žena + one krize povremeno ublažavati povremenim kupljenjem sa dotičnom. odjednom ku-ku: "jel mi možeš pomoći doći do informacija o jednom dečku sa mog faksa?"(ne tako izravno, ali doslovno isto značenje) 
da neću opet popušiti na žensku osjećajnost... nisam tako siguran, ipak mi muški imamo glavu koja ne sluša razum, a onda se uključi i srce... 

Žene nemaju emocije
)