| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tko je emotivniji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zzzzzzzz agness je bar priznala ono što je jasno ko dan. žene su kvantitavno emotivnije (lijep cvijet, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je emotivniji? | |||
| Muškarci | | 24 | 38.71% |
| Žene | | 38 | 61.29% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
Hvala, nisam ja nista priznala nego samo konstatirala. U prije postovima sam pisala, kako su ''opasniji'' oni koji to manje pokazuju (jer ustvari i neznas tocno dokle sezu njihova razmisljanja) a vidis i sam da sezu puno dalje od onih sto procendrekaju dnevno 15-ak min, i adio emocije. Tu je ta razlika... A sad iz ovog tvog ce ispast da u zena vrijedi ''vidi mjeseca, vidi zvijezda, dosta romantike- skidaj gace'', a kao fatalni muskici imaju ta muska prijateljstva- neraskidiva, oni drze obitelj cijelu, bla bla truc truc, naravno prava istina je na pola puta, kako to obicno biva, ovaj put izmedju mene i tebe, dragi ZZZZZkavac ![]() | |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ovo je za ris mb-a u se sad vec poteze tema ''neodlucnost'', ah tek taj zapetljanac... Kad te to spopadne tu si sam ne znas pomoci... Vidis da je bila emotivna, i to jako (jer nije definirano koje su emocije u pitanju), mada naravno znamo na sto se odnosi... Sve 5, gonjaj sad frendice da joj malo natrljas nos, salim se ![]() Citat:
Ali na pola puta se nadjemo, i evo stavljam te u frendove... ![]() p.s. A crnu nisi štedela, ali bez nje bi bela još izbledela - bez crne bela ne bi vredela Đ.Balašević Zadnji Uredio daidza : 06-03-08 u 23:20. | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Tko je emotivniji? Citat:
To je ona meni napravila.Ispred mene šeta sa mojim ne frendom ono poznanikom i smije se i posli me nazove i pita jel mi smetalo ![]() | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: Tko je emotivniji? Muškarci ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

naravno da nije sve tako crno bijelo, ali krajnosti postoje da bolje izraziš one bitne nijanse. 

AC MILAN : 2003-2008