| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazhim i nema me vishe ako to nadjem u Društvo forumu; Pohotni, sexy tijela i vrlo senzualnih usana, a pogled koji paralizira chovjeka na mjestu trazhi nekoga poput ovoga sa slike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 442
![]() | Pohotni, sexy tijela i vrlo senzualnih usana, a pogled koji paralizira chovjeka na mjestu trazhi nekoga poput ovoga sa slike i nema me vishe ovdje jer chu biti prezauzeta kujica po cijele dane ![]() ![]() ![]() Joj, zashto je tako teshko nachi iskrenog i sexy mushkarca? Koji bi znao cijeniti ono shto svakog dechka krasi? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| b&w fan | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem I sad bi nas kao trebalo biti briga za tebe? ![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Homoseksualci su osjetljiva skupina u Hrvatskoj, ali mislim da vi koristite tu svoju "drugost" da bi nam se izrugivali tipa "vi mrzite pedere i baš zato ću biti preotvoren i preprovokativan da vas isprovociram". |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 442
![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Eeee, ovo se i mi cure pitamo. Uglavnom su ili otišli na vašu stranu ili su zauzeti ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem da ali pazi..dominiche..kuzhish ak si gay kaj s eonda ne brije na dobrotu i tak to..a ti trazhish opet nekaj fizichkog..znachi ochesh se samo mrdat nish drugo..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.