Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazhim i nema me vishe ako to nadjem u Društvo forumu; Pohotni, sexy tijela i vrlo senzualnih usana, a pogled koji paralizira chovjeka na mjestu trazhi nekoga poput ovoga sa slike ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-08, 10:49   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Godina: 21
Poruka: 442
Dominic je zabranio reputaciju
Talking Trazhim i nema me vishe ako to nadjem

Pohotni, sexy tijela i vrlo senzualnih usana, a pogled koji paralizira chovjeka na mjestu trazhi nekoga poput ovoga sa slike i nema me vishe ovdje jer chu biti prezauzeta kujica po cijele dane

Joj, zashto je tako teshko nachi iskrenog i sexy mushkarca? Koji bi znao cijeniti ono shto svakog dechka krasi?
Dominic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 10:51   #2 (permalink)
b&w fan

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,121
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus
Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem

I sad bi nas kao trebalo biti briga za tebe?
'Cause I'll just make the same mistake again.
xarfaxus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 10:52   #3 (permalink)
Regularni forumas

Ponude na PM. A vi ostali chete mi pomochi nachi. Vjerujem da ste jako solidarni
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 10:52   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-07-08
Godina: 19
Poruka: 1,527
Iron Man se izdvaja iz maseIron Man se izdvaja iz maseIron Man se izdvaja iz maseIron Man se izdvaja iz mase

Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:02   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Homoseksualci su osjetljiva skupina u Hrvatskoj, ali mislim da vi koristite tu svoju "drugost" da bi nam se izrugivali tipa "vi mrzite pedere i baš zato ću biti preotvoren i preprovokativan da vas isprovociram".
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:21   #6 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Dominic Pogledaj Poruke
Joj, zashto je tako teshko nachi iskrenog i sexy mushkarca?
Zato sto ne postoji!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:30   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Homoseksualci su osjetljiva skupina u Hrvatskoj, ali mislim da vi koristite tu svoju "drugost" da bi nam se izrugivali tipa "vi mrzite pedere i baš zato ću biti preotvoren i preprovokativan da vas isprovociram".
Apsolutno mi nije u opisu da vas isprovociram niti to bih zhelio. Ova tema je samo za mene i ochekujem da mi se u blizhoj buduchnosti javi na pm tko se nadje u ovoj temi.
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:41   #8 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:

Joj, zashto je tako teshko nachi iskrenog i sexy mushkarca?
Eeee, ovo se i mi cure pitamo. Uglavnom su ili otišli na vašu stranu ili su zauzeti
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:44   #9 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da ali pazi..dominiche..kuzhish ak si gay kaj s eonda ne brije na dobrotu i tak to..a ti trazhish opet nekaj fizichkog..znachi ochesh se samo mrdat nish drugo..

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 11:44   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,665
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:

Joj, zashto je tako teshko nachi iskrenog i sexy mushkarca? Koji bi znao cijeniti ono shto svakog dechka krasi?
Znas kako kazu zato sto takvi vec imaju decke....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113