| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazhim i nema me vishe ako to nadjem u Društvo forumu; Ali žalosno je da uz ovaj rapidni rast deklariranih pedera u Predivnoj našoj opet su neki prisiljeni tražit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Ali žalosno je da uz ovaj rapidni rast deklariranih pedera u Predivnoj našoj opet su neki prisiljeni tražit preko neta ko bi ih guzio..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem ![]() joj.. ma nije tema zbog toga otvorena..ali dobro.. ja sam josh neiskusan i ranjiv u ovom svijetu i prihvacham pomoch i zhelim pomoch ali svi me odbacuju..i to je anjzhalosnije od svega..a ako se malo netko potrudi oko mene mogu postati dobra prilika... joj kaj ja trabunjam..tak ne serem dok se napijem..
__________________ daj bann |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Slažem se s dorinom i dodajem: il su posrani il pederi il zauzeti ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.