| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazhim i nema me vishe ako to nadjem u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: možda Ja sam zgodna cura i trazim jednaku takvu il ljepsu za male dnevne razgovore,vecernje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem ja mislim da bi ti najbolje bilo da odeš na lječnje poslje toga nećeš više trebat dečka već djevojku nije ni nju baš tako lako nać al ćeš bar bit ko ostali normalni svjet |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #30 (permalink) | ||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
Citat:
ako vam smeta. Ovaj forum je otvoren za sve (bar je bio). A vas nitko nije tira da gledate i citate ovu temu. I to da u nju udete vise puta (cudno za ljude kojima se kao to sve gadi).Zakonom je zabranjena diskriminacija po rodnoj osnovi, i po spolu, i spolnoj orijentaciji... Ako vam se njegove teme ne svidaju izbjegavaj te ih... Jer ne samo da vase vridanje nije po pravilima foruma (ali time bi se trebali moderatori bavit), nego nije ni po zakonu! I sta vas Dominic ima ostavit na miru? Vi se njemu sami javljate... Zasto, ako toliko zelite da vas takvi ostave na miru? Vidite da vas ostavlja na miru i kad se javljate, valjda niste njegovi tipovi... Prema tome, opustite se, nema straha... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.