Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazhim i nema me vishe ako to nadjem u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: možda Ja sam zgodna cura i trazim jednaku takvu il ljepsu za male dnevne razgovore,vecernje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-07-08, 13:18   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Godina: 21
Poruka: 499
Dominic je zabranio reputaciju
Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem

Citat:
Pravi autor: možda Pogledaj Poruke
Ja sam zgodna cura i trazim jednaku takvu il ljepsu za male dnevne razgovore,vecernje zagrljaje i nocno prasenje!! ko ce mi pomoc nac takvu??
ima i tu takvih cura
morash malo trazhiti okolo.
Dominic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 14:32   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

ja mislim da bi ti najbolje bilo da odeš na lječnje
poslje toga nećeš više trebat dečka već djevojku nije ni nju baš tako lako nać al ćeš bar bit ko ostali normalni svjet
Juka11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 14:33   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,818
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Citat:
Pravi autor: Dominic Pogledaj Poruke
Pohotni, sexy tijela i vrlo senzualnih usana, a pogled koji paralizira chovjeka na mjestu trazhi nekoga poput ovoga sa slike i nema me vishe ovdje jer chu biti prezauzeta kujica po cijele dane

Joj, zashto je tako teshko nachi iskrenog i sexy mushkarca? Koji bi znao cijeniti ono shto svakog dechka krasi?
Ti si jedino i isključivo i došao na forum s ciljem pronalaska drugih pedera s kojima bi se guzio, a kad ga pronađeš tada prelaziš na druge forume i tako redom. Svojom pojavom si jako zagadio ovaj forum, zato ti želim da što prije pronađeš svoju pederčinu i odjebeš s ovog foruma!
dark_zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 14:51   #24 (permalink)
Regularni forumas

Nije mi cilj. Ovom temom se zafrkavam. Ugodno daljnje postanje tebi i meni.
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 14:52   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,818
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Šteta, a ja sam se već ponadao!
dark_zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 14:58   #26 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Šteta, a ja sam se već ponadao!
nema veze, nemoj me chitati i gotovo. a ova tema je na neki nachin postavljena i iz provokacije a i velikim dijelom zezancije. dokazujue i to smajlich ove teme.

Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 15:06   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: možda Pogledaj Poruke
Ja sam zgodna cura i trazim jednaku takvu il ljepsu za male dnevne razgovore,vecernje zagrljaje i nocno prasenje!! ko ce mi pomoc nac takvu??
et ti Dominica

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 16:34   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

pederi osnujte si svoj pederski forum za vas i sve ostale umno bolesne ljude i tamo se postajte i radite šta već hoćete ostavite nas normalni narod na miru
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 18:13   #29 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

dark car si
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 19:27   #30 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Svojom pojavom si jako zagadio ovaj forum, zato ti želim da što prije pronađeš svoju pederčinu i odjebeš s ovog foruma!
Citat:
Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
pederi osnujte si svoj pederski forum za vas i sve ostale umno bolesne ljude i tamo se postajte i radite šta već hoćete ostavite nas normalni narod na miru
Ovakvi komentari su ti koji zgade forum. Imate ovaj znakic ako vam smeta. Ovaj forum je otvoren za sve (bar je bio). A vas nitko nije tira da gledate i citate ovu temu. I to da u nju udete vise puta (cudno za ljude kojima se kao to sve gadi).
Zakonom je zabranjena diskriminacija po rodnoj osnovi, i po spolu, i spolnoj orijentaciji...
Ako vam se njegove teme ne svidaju izbjegavaj te ih... Jer ne samo da vase vridanje nije po pravilima foruma (ali time bi se trebali moderatori bavit), nego nije ni po zakonu! I sta vas Dominic ima ostavit na miru? Vi se njemu sami javljate... Zasto, ako toliko zelite da vas takvi ostave na miru? Vidite da vas ostavlja na miru i kad se javljate, valjda niste njegovi tipovi... Prema tome, opustite se, nema straha...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114