| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazhim i nema me vishe ako to nadjem u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Juka11 pederi osnujte si svoj pederski forum za vas i sve ostale umno bolesne ljude i tamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 2
![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
a gdje pise da je ovo forum samo za "normalne"??? i kaj to uopce znaci debilu nenormalni?? ma ti si neka prikrivena tetka!!![]() | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem bez vrijeđanja!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
A Dominic na vreme shvatio...
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem pročito sam svih 6 stranica. Najviše sam se nasmijo vuksu i dijalogu snješko bijelić i ševa. Dark zg mi je ispo malo agresivno kao da se bori sam sa sobom ![]() a reci dominik jelbi mogli mi da se upoznamo na kafi
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem ja pao sa stolice kad sam ugledo onu sliku!! mislio neka cura postala.A dorina nije istina... nu mene! nu me! prva klasa! svaki bi me forum za... forumaša! Cure nemojte gubiti nadu, ali nemojte pretjerivati, niste ni vi savršene. A vi druge cure... zar vas stvarno cure ni malo ne privlače!??! ni malo!? cure zbog vas cura su ove cure postale cure!!
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Trazhim i nema me vishe ako to nadjem Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Strašno!!!
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.

a gdje pise da je ovo forum samo za "normalne"??? i kaj to uopce znaci debilu nenormalni?? ma ti si neka prikrivena tetka!!

pročito sam svih 6 stranica. Najviše sam se nasmijo vuksu i dijalogu snješko bijelić i ševa. Dark zg mi je ispo malo agresivno kao da se bori sam sa sobom