| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim... u Društvo forumu; Hehe, naslov je malo ko iz novinskih oglasa i tekst koji slijedi takođe, a stas, neznam drugacije RESPECT!!! Eh ovako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Trazim... Hehe, naslov je malo ko iz novinskih oglasa i tekst koji slijedi takođe, a stas, neznam drugacije RESPECT!!! Eh ovako trazim zensku osobu do 15 god za dopisivanje i upoznavanje preko pm ovde na forumu ili preko msn , uglavnom to je to sta ja trazim. Eh sad nesto od mene. Ovako 15 god. Slusam rap, prezirem narodnjake, a nekad mi dođe pa furam regge. Glumim u amaterskom pozoristu, iza sebe imam 3 velike predstave, i jos par manjih. Volim sport, treniram kosarku, odbojku i fudbal. Mrzim nacionaliste! Prosjecne visine, plave oci, kosa mi je svijetlo smeđa i malo duza zbog predstave. Pa eto to je to. Sta ja imam da kazem.
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Trazim... Ma mogu ne ozbiljno, mogu vec onak upoznavanje novih nije na odmet, zar ne? Znas ono razgovor, i tak!! Nis posebno ali nakraju mozda i izadje na posebno salim se!! Naravno
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 198
![]() | Re: Trazim... Ovo zvuči k'o neki star i iskusan glumac .Nego,dobro Neukrotiva kaže.Probaj naći curu bez interneta jer ti je ovako sve relativno.Može ti se činiti ok,super,a kad ju vidiš,upoznaš uživo-totalni kolaps!Najbolje je kad sam biraš uživo pa se (ne)diviš svom umijeću šarmiranja. ![]()
__________________ Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Trazim... Hehe hvala na brizi, stvarno mi je drago ali upravu je Servant samo za dopisivanje nemislim odma zavolit ili sta vec.... Al thnx vama. RESPECT upravu ste vi u neku ruku. ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

zensku osobu do 15 god za dopisivanje i upoznavanje preko pm ovde na forumu ili preko msn
, 

ne ozbiljno, mogu vec onak upoznavanje novih nije na odmet, zar ne? Znas ono razgovor, i tak!! Nis posebno ali nakraju mozda i izadje na posebno