| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim u Društvo forumu; dajda iz sarajeva i okoline do zenice trazi neku zenu za malo uzivanja lijepog provoda 061926550... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim zanimljiv nick ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim Sve puca od zanimljivosti..... Priznaj da imaš alter ego koji po okolo zove seksifone i ostavlja brojeve mobitela..... ![]() Sram te bilo........ ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim Joooj ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Trazim Ja sam frajer u najboljim godinama izgledam mrak, crn sam od glave do repa. Do sada u povjerenju nisam imao ljubavnih iskustava što ne iskljucuje da sam vrhunski ljubavnik! Moji ukućani su spremni pomoći u ostvarenju mojih ljubavnih želja. (dopeljat će me kud god bude trebalo) Šifra: zaljubljeni Ličan Bili bismo stvarno zahvalni da se netko odazove na ovo (naravno ako imate kuju labradorku)! E-mail: lik_arek@hotmail.com Telefon: 0989577988
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: jap |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.

)