| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim curu!!! u Društvo forumu; Trazi se cura za exera,do 21 god, da je zgodna,pametna, da nema crvenu kosu, da nije ruzna , da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 782
![]() | Trazim curu!!! Trazi se cura za exera,do 21 god, da je zgodna,pametna, da nema crvenu kosu, da nije ruzna , da je s foruma, da nije debela, ni jako mrsava, da voli ovako dobre dećke ko sto sam ja,da se druzimo, i da idemo na spoj u dvoje.. Sve ponude ovdje bacajte.. Ajmo cure navalite, ima me za sve !! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim curu!!! Ajde ajde još malo pa nestalo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-01-08
Poruka: 79
![]() | Re: Trazim curu!!! Citat:
Ti si onaj pravi JARO !!!!! Geška ti je kaj nisi napomenuo da imaš FUDBALERKU i merđu iz 70 ......... ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-03-08 Godina: 36
Poruka: 46
![]() | Re: Trazim curu!!! Citat:
gde si video zgodnu a pametnu, i da voli samo spoj samo udvoje . ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

gde si video zgodnu a pametnu, i da voli samo spoj samo udvoje .