| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tražim curu za upoznavanje u Društvo forumu; Ako ima zainteresiranih cura iz Zagreba za upoznavanje neka se jave,možemo razmijenit msn i tako se bolje upoznat. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-08 Godina: 19
Poruka: 10
![]() | Tražim curu za upoznavanje Ako ima zainteresiranih cura iz Zagreba za upoznavanje neka se jave,možemo razmijenit msn i tako se bolje upoznat. Tražim curu po mogućnosti od 18 ili 19 godina. Nije bitan izgled jer sam se u to razočarao previše puta. Nadam se da neću ispast preizbirljiv ali važno mi je da cura voli romantiku,prirodu,šetnje,kino i te stvari. I da,ne volim cajke. Znam da će se sad mnogi isprdavat ovom topicu,nema veze, svatko se mora negdje ispucat. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Tražim curu za upoznavanje Citat:
![]() Citat:
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tražim curu za upoznavanje Ja ne volim kina ![]() @ Vuxs: ja obozavam prirodu, pa nisam sa sela ![]() Nemam nekih pametnih komentara, samo ti i dalje trazi curu ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tražim curu za upoznavanje Evo radi toga što voliš prirodu Vuxs je baš stavio jedan avatar čiji je glavni motiv - priroda i oprašivanje. Čini mi se da je čovjek sasvim oke.. voli prirodu, pristojan i ne sluša narodnjake... Šta ćete bolje cure? Ah ah.
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tražim curu za upoznavanje A rado bi.... samo koju? Ima koja sa foruma za njega od 17-18-19? Malo je problem što i sebi ne mogu srediti a gdje drugome ali pomogao bih da mogu i ako mogu... Ja sam zamjenik direktora financija u našoj korporaciji pa mogu vidit jel ima kakva tajnica slobodna... ![]() Možda zato što ta pčela želi oprašivati "pupoljke" koji su već u cvatu i pupaju... možda da pčela proba oprašiti malo manje raspupane pupoljke koji nisu još tako "iskusno ocvali i procvali" i daju se okrenuti (oprašiti) lakše? Ove što su rascvjetane su iskusnije i zajebanije za oprašiti.
__________________ Nema smisla. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.