| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim macana u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Такав сам по целоме ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim macana Vidim, ima nas generacija ovog pisma al' brate ovak rano... ubija me!!!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim macana Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Veteran | Re: Trazim macana I gdje je ovo stalo? Rekla si da prijave primaš do jučer navečer Koji su kandidati ostali u igri? Kad će slike? Itd...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 106
![]() | Re: Trazim macana Imamo najsavremenije tastature na svijetu nisi jos cuo za njih??? Sta sjedis tu skrštene tastature, pravac u prvi šop PC-ija i kupuj!!!!!!
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili |
| | |
![]() |
| Tagovi: macan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

al' brate ovak rano... ubija me!!!