| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim macana u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LAMPA8 pa jes našla šta onda? jel se ti to mozda javljas na oglas..?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #154 (permalink) |
| Starter | Re: Trazim macana Mozda ga ima mozda ga nema ali uvjek postoji nada da se iz mlijeka napravi ukusan sir
__________________ I'm full of garbage |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Starter | Re: Trazim macana Ja mislim da je jednostavno nehumano ako se krave muzaju s muzalicama jer onda ne osjete topli dodir prstiju vec samo hladni metal, i onda se mlijekari cude zasto ima manje mlijeka ako se koristi muzalica. To ti je onda tehnologija.
__________________ I'm full of garbage |
| | |
| | #157 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Ajde ti lijepo ne spamaj!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Starter | Re: Trazim macana Ne spamam, nego jednostavno govorim u prenesnom znacenju, koje vecina ljudi razumije sto se i vidi jer nisu napravili replay takav kao ti. A ljudi govore ako neke stvari ne razumijes pokusaj razumjeti a ako nemozes jednostavno zaobiđi. I sad neko kaze da mi svi ne volimo sir.
__________________ I'm full of garbage Zadnji Uredio kontica : 16-02-08 u 22:03. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Nemojte reći da niste bili lijepo upozoreni, postoje neka pravila i svi ih se pridržavamo pa možete i vi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: macan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.