| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim macana u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 draga traži macana uživo a ne na forumu. ajde molin te s tin spikama... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | ajde molin te s tin spikama... dosadna si Citat:
pismen obrazovan... ne znam nikog da je s divljeg zapada dosao..ne bitno boje ne bitne? aj dobro' ostalo moze proc Zadnji Uredio daidza : 26-03-08 u 23:27. | |
| | |
| | #182 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim macana ni tvoji postovi nisu nešto uberzanimljivi...prvo počisti u svom dvorištu...onda gledaj u tuđe...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #183 (permalink) | ||
| next best thing | Re: Trazim macana Citat:
Citat:
majko mila, ova croportal je postao stočni sajam, prodajem tele šareno ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | ||
| | |
| | #188 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana da, blatište gudovac u petak počinje još jedan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #190 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim macana Citat:
Iza itd ide točka! ![]() ![]() a i dvotočka iza taj sam ne bi škodila. ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
![]() |
| Tagovi: macan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:39.

tko ga je bannao