| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim macana u Društvo forumu; Nego, jel može malo preko 180?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Nego, jel može malo preko 180?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Može. Mozemo kolektivno da pljujemo u dalj takmiceci se... Nudim sebe. On je covjek mog zivota... Da li zna da kuha i voli li putovanja? Koristi Edit umjesto pisanja posta za postom! Još bolje. Ja sam 178cm. Zadnji Uredio daidza : 25-11-07 u 22:18. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Daj koristi edit, nemoj ppisati jedno za drugim A ti si 178, dalje?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: Trazim macana PARDON! Dakle mora biti od 180 cm pa nadalje. Izvinjavam se sto ne znam koristit opciju "edit". Djevica sam u koristenju foruma. Dakle o meni: 178cm. Obrazovana. Crna kosa, ošišana na asimetrični paz. .... Šta vas jos zanima, sve cu reci... @Titan sudeci po nicku mislila sam da si barem 2 metra ![]() Zadnji Uredio gajnc_nova : 25-11-07 u 22:24. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim macana daj sliku radije da te svi vidimo! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Ma koja kosa, ostale mjere nas zanimaju ![]() ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: macan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:30.