| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim macana u Društvo forumu; jesi djevica?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Offline | Re: Trazim macana jesi djevica?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Mjere zadovoljavaju, sad je vrijeme za sliku valjda ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Ja kao Antonio Banderaš ![]() Što još ne radiš osim što ne kuhaš i ne pereš veš? I što radiš? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: Trazim macana Citat:
Za kuhanje znam napravit par bosanskih jela: bosanski lonac, futrovane paprike, pasulj, al' ne znam pitu razvit, a to je kod nas u Bosni k'o i da ne znam kuhat. Imam duge nokte koje volim 24 sata da njegujem. Nadam se da to mom izabraniku nece smetat. Radim dobar posao, dobro zaradjujem, ali nemam vremena da nadjem macana tj. onog koji ce samnom putovat po svijetu. Dalje... | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Trazim macana Nisam mislio baš na to al dobro ![]() Ništa, šalji sliku ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: macan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.