| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Trazim macana u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: gajnc_nova Ne znam gdje su ostali i zasto su toliko nesigurni u sebe? Prije nezainteresirani...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 106
![]() | Re: Trazim macana Ne znam nikakvog Hrvoja iz BB, niti znam ikakvu pricu o njemu, nit ulazim u traceve. Ne spadam u kategoriju ljudi koji se sprdaju s drugima, a jos manje ulazim u traceve kao sto rekoh. A ljudi trebaju jesti govna i tracati, jer hiljadu muha ne mogu biti u krivu- neko rece ![]() Dakle... nastavljamo s ovim, a one koji nisu zainteresovani ili sigurni u sebe, neka se ne javljaju. Hvala. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Trazim macana Citat:
jel moze ovaj? zna kuhat.. to se vidi na slici visok je 180 kad stane na dovoljno visok ormaric ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Trazim macana
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: macan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.

visok je 180 kad stane na dovoljno visok ormaric