Neće. Ne možeš pobjeći od prošlosti i života, stigne te to uvijek na kraju.
Raspravljate o temi Tražim novi život - nadam se boljem. u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Eto društvo moje ja vam odem... U životu mi se stalno događaju loše stvari. ajmo u kratko: Cura me ostavila, ...
Neće. Ne možeš pobjeći od prošlosti i života, stigne te to uvijek na kraju.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Možda bi pomoglo to da nikad više nevidim osobe koje su me povrijedile ili koje me podsjećaju na osobu koja me povrijedila?
Dobro je okrenut novu stranicu u zivotu te zapoceti novi no problemi iz ''starog'' ce te uvijek lovit od tog nemozes pobjec. :/
Al na kraju svakog tunela je svjetlo, biti ce sve OK. Drz se sad tog cilja kojeg si si zadao i uzdignutom glavom naprijed![]()
Znam, žalosno je da si mlada osoba kao ja tako jako uništi život imam samo 19 a više mi nije do ničeg. Molim boga da me prime u vojsku jer to mi je zadnji cilj. Da je to samo tako, danas navečer bi išao u Afganistan, jer mi više do ničeg nije stalo. Niko mi to nevjeruje...
Dobro, ne govorim sad o takvoj drasticnoj promjeni da otiđes u afganistan ili neznam...das svoje tijelo za znanstvene eksperimente ono...
Prvo sta moras napravit je to da zaboravis tu curu i stavis je iza sebe jer od tog je sve krenulo i to je izvor svega. S druge strane dijete je tvoje njega moras imati u svom zivotu![]()
[QUOTE=Radanus;2048323...dijete je tvoje njega moras imati u svom zivotu[/QUOTE]
slomila me u korjenu.
Njezin će dragi to dijete voljet više nego ja kako kaže.
Na facebook mi je stavila sliku njega i nje na dočeku, smije se i drži se za trbuh
e pa jebem joj mater
najviše bi ti pomoglo da prestaneš piti kako mi se ovog časa čini![]()
Da...biti ce ti bolje kad svakodnevno sa pivom u ruci gledas njezine slike na fejsu...Zaboravi je stari. Ti kazem probaj nesto s djetetom napravit ipak je to tvoja krv i meso no nju zaboravit moras i bit ce ti bolje u zivotu i na dusi. Trebat ce vremena al jebiga nista u zivotu nije lako. :/