Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 59

Tražim rokericu za ljetovanje na moru

Raspravljate o temi Tražim rokericu za ljetovanje na moru u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Obećavam nezaboravno ljeto i zato: Curo ne sekiraj se, sve je osigurano, bit će ludo za početak, pa što ispadne ...

Starter Avatar od korisnika Tvrd'ko
    Datum registracije
    05-07-07
    Poruka
    21
    Liked
    0 times

Tražim rokericu za ljetovanje na moru

Obećavam nezaboravno ljeto i zato:
    Curo ne sekiraj se, sve je osigurano, bit će ludo za početak, pa što ispadne na kraju!
    Samo mi se javi
    Samo se oglasi.....

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru

šta ovo netreba bit u rubrici humor

prof. Foruma Avatar od korisnika dave
    Datum registracije
    06-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,919
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    ja nisam luzer o naprotiv....

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,854
    Liked
    385 times

Zašto, čovjek traži društvo za ljetovanje
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Tvrd`ko ... ja prodajem turbofolkušu ... pojeftino ... malo prešla ... pa ako ti odgovara javi da se dogovorimo.

Datum registracije
    05-07-07
    Poruka
    21
    Liked
    0 times

Nauči hrvatski pa mi onda unakazuj temu... Ja i dalje tražim curu!!!
    Malaaaaa dođi u Dalmaciju bit će ti lipo!!!

Datum registracije
    05-07-07
    Poruka
    21
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
    Tvrd`ko ... ja prodajem turbofolkušu ... pojeftino ... malo prešla ... pa ako ti odgovara javi da se dogovorimo.

Priji sve je u igri. Tko bira ostane....

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

evo naučio rvacki

Curo ne sekiraj se, sve je osigurano, bit će ludo za početak, pa što ispadne na kraju!
    Samo mi se javi
    Samo se oglasi.....

ok
    što misli pod tim nezaboravno??? zabilježit će sve kamerom?
    tip radi u osiguranju, pa prodaje osiguranje, euroherc, allianz ili neznam koji drugi koji tte vuku na ulici za rukav ili dečko ima novi pristup, odvete te na ljetovanje pa te tamo osigura???

ok ako je ludo na početku, kako uopće može biti na kraju ?? ovdje sam potpuno zbunjen , zacijelo na kraju bude neuračunjljivo.

i što je s onim ne sekiraj??? što je to? samoubojstvo sjekirom??

Samo mi se javi Samo se oglasi, opet neki marketinški trik naših inovativnih marketiških ljudi, zacjelo neka nova reklama u kojoj rene bitorajac govori kakvu treba reklamu napravit.

i ovaj nik tvrd'ko ??? ko šta? hmmm da pogodim tvd ko prerijska voluharica na samrti??

a ovo tvrd vjerujem ima veze sa strojarstvom?

sad znam ko se krije iza ovog posta.

dečko je nadavno završio strojarski fakultet, radi u osiguranju, i razmišlja o prelasku u jednu marketinšku tvrtku, za to je kupio kameru i vježba snimanje reklama na internet forumu???, voli emisije o prirodi i drvosječe.

OLIVER MLAKAR

Datum registracije
    05-07-07
    Poruka
    21
    Liked
    0 times

evo naučio rvacki

Samo mi se javi
    Samo se oglasi.....

ok
    što misli pod tim nezaboravno??? zabilježit će sve kamerom?
    tip radi u osiguranju, pa prodaje osiguranje, euroherc, allianz ili neznam koji drugi koji tte vuku na ulici za rukav ili dečko ima novi pristup, odvete te na ljetovanje pa te tamo osigura???

ok ako je ludo na početku, kako uopće može biti na kraju ?? ovdje sam potpuno zbunjen , zacijelo na kraju bude neuračunjljivo.

i što je s onim ne sekiraj??? što je to? samoubojstvo sjekirom??

Samo mi se javi Samo se oglasi, opet neki marketinški trik naših inovativnih marketiških ljudi, zacjelo neka nova reklama u kojoj rene bitorajac govori kakvu treba reklamu napravit.

i ovaj nik tvrd'ko ??? ko šta? hmmm da pogodim tvd ko prerijska voluharica na samrti??

a ovo tvrd vjerujem ima veze sa strojarstvom?

sad znam ko se krije iza ovog posta.

dečko je nadavno završio strojarski fakultet, radi u osiguranju, i razmišlja o prelasku u jednu marketinšku tvrtku, za to je kupio kameru i vježba snimanje reklama na internet forumu???, voli emisije o prirodi i drvosječe.

OLIVER MLAKAR
    Prijo, pošto vidim da si neupućen, dozvoli mi da ti objasnim:
    Osigrurano je slijedeće:
    Boravak u hotelu najmanje 7 dana
    Ugodni večernji izlasci
    Obilazak atraktivnih plaža... i još sijaset toga!

Početak će biti lud u pozitivnom smislu, a što će biti dalje ne znam iz prostog razloga što nisam još upoznao cijenjenu osobu koja će samnom provesti dio ljeta.
    Je'l ti malo jasnije?

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Tvrd'ko Pogledaj Poruke
    Priji sve je u igri. Tko bira ostane....
    To je to.Svaka ti dala.

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku