| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tražim rokericu za ljetovanje na moru u Društvo forumu; Obećavam nezaboravno ljeto i zato: Curo ne sekiraj se, sve je osigurano, bit će ludo za početak, pa što ispadne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru Zašto, čovjek traži društvo za ljetovanje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| phase shifted | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru evo naučio rvacki Obećavam nezaboravno ljeto i zato: Curo ne sekiraj se, sve je osigurano, bit će ludo za početak, pa što ispadne na kraju! Samo mi se javi Samo se oglasi..... ok što misli pod tim nezaboravno??? zabilježit će sve kamerom? tip radi u osiguranju, pa prodaje osiguranje, euroherc, allianz ili neznam koji drugi koji tte vuku na ulici za rukav ili dečko ima novi pristup, odvete te na ljetovanje pa te tamo osigura??? ok ako je ludo na početku, kako uopće može biti na kraju ?? ovdje sam potpuno zbunjen , zacijelo na kraju bude neuračunjljivo. i što je s onim ne sekiraj??? što je to? samoubojstvo sjekirom?? Samo mi se javi Samo se oglasi, opet neki marketinški trik naših inovativnih marketiških ljudi, zacjelo neka nova reklama u kojoj rene bitorajac govori kakvu treba reklamu napravit. i ovaj nik tvrd'ko ??? ko šta? hmmm da pogodim tvd ko prerijska voluharica na samrti?? a ovo tvrd vjerujem ima veze sa strojarstvom? sad znam ko se krije iza ovog posta. dečko je nadavno završio strojarski fakultet, radi u osiguranju, i razmišlja o prelasku u jednu marketinšku tvrtku, za to je kupio kameru i vježba snimanje reklama na internet forumu???, voli emisije o prirodi i drvosječe. OLIVER MLAKAR ![]()
__________________ functioning in a slightly different way |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-07-07
Poruka: 16
![]() | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru Citat:
Osigrurano je slijedeće: Boravak u hotelu najmanje 7 dana Ugodni večernji izlasci Obilazak atraktivnih plaža... i još sijaset toga! Početak će biti lud u pozitivnom smislu, a što će biti dalje ne znam iz prostog razloga što nisam još upoznao cijenjenu osobu koja će samnom provesti dio ljeta. Je'l ti malo jasnije? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: avantura, ljeto, more, rockn roll |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:41.