| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tražim rokericu za ljetovanje na moru u Društvo forumu; možda je tvrd'ko novi ro'ko... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru Definiraj rockericu....možda prolazim! ![]()
__________________ Kdo z diamanti strast kupuje? Komu ljubezen ne diši? Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje. Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru evo ja sam rockerica al mi ne pada na pamet upoznati te kamoli ici negdje s tobom LOL
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru Sad si joj uništio ljetovanje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru evo moja cura je metalka, jel može? javi se na pm da se dogovorimo o cijeni, neću ti je sigurno dat preko ljeta besplatno... ![]()
__________________ Besplatnih $100 za reklamiranje na Facebooku! - Internet Marketing blog - Internet zarada |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru bar ces nesto zaradit preko ljeta, kad su i tak place male!! a i moc ces se druzit sa susjedom i njenim sexy frendicama Pametan si ti decec!!![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: avantura, ljeto, more, rockn roll |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.