| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Tražim rokericu za ljetovanje na moru u Društvo forumu; Hagane pa ti odmah sve skužiš Al zar nisam u pravu Joj da me cura vidi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru Hagane pa ti odmah sve skužiš Al zar nisam u pravu Joj da me cura vidi ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru pa naravno da si u pravu!! to bi i ja napravil!! bolju nju dobro prodat neg da se mucim i delam cijelo ljeto lijepo uzmem bolovanje i bolan lezim kod susjede u krevetu![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| charolastra | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru Kako je ovo završilo, nema izvještaja sa mora? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: Tražim rokericu za ljetovanje na moru @daidza Dok ne stigne izvještaj mogli bi bacit koju pretpostavku. Evo, ja mislim da nije završilo, tek je počelo. Rokerica ga je u tih 7 dana smotala, bacila pred oltar, njemu se omaklo "DA" i sad ne smije na net jer ima pun kurac kućanskih poslova. ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
![]() |
| Tagovi: avantura, ljeto, more, rockn roll |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.